Ortis Vruchten & Vezels Kinderen Siroop 250ml

Voedingssupplement op basis van pruimen, tamarinde, vijgen en acacia, in de vorm van een siroop met appelsmaak. Het is aangewezen om de natuurlijke darmdoorvoer te bevorderen, zonder irriterende werking op het darmslijmvlies. Geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder, maar ook voor zwangere vrouwen.

prijs apotheek: 12,30
9,84 -20%
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 12:00, overmorgen geleverd

Constipatie.
Kinderen vanaf 3 jaar: 30 ml (2 eetlepels) per dag. Kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen: tot 60 ml per dag, indien nodig.
Geconcentreerd pruimensap (Prunus domestica L. - 17,7 g/30 ml), geconcentreerd vijgen sap (Ficus carica L. - 9 g/30 ml); water; acacia-vezels (Acacia senegal L. - 3 g/30 ml), tamarinde pulp (Tamarindus indica L. - 1,5 g/30 ml); zuurteregelaar: Rochelle zout; natuurlijk aroma. Siroop zonder toegevoegde suikers. Bevat alleen natuurlijk voorkomende suikers.
Vrij van conserveringsmiddelen.
Geschikt voor vegetariërs. De kleur, geur en smaak van dit product kunnen variëren zonder dat de kwaliteit en effectiviteit ervan worden aangetast. Dit komt door de natuurlijkheid van de ingrediënten.
Merk Ortis
Aflevervorm Siroop
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Constipatie
Effect Darmwerking verbeteren, Laxerend
Bevat Overige, Tamarinde, Vijg

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!