Ortis Vruchten & Vezels Regular Kauwtabletten 24 stuks

2 reviews
9,94 13,80
9,94
-28% **
prijs apotheek: 13,80*
Op voorraad
Voedingssupplement op basis van tamarinde, dadels, rabarber en vijgen, in de vorm van kauwbare blokjes. Het is aangewezen om de darmflora te vergemakkelijken en chronische constipatie te verlichten.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Chronische constipatie.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Kauw 's avonds 1 blokje en drink dan een groot glas water.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Vijgen (Ficus carica L. - 7,44 g/cubic), tarwestroop (glutenvrij), rabarberpoeder gestandaardiseerd in rhein (Rheum palmatum L. /Rheum officinale Baill., tarwestroop (glutenvrij) - 555 mg/cubic); bevochtiger: glycerine; guarpitmeel (Cyamopsis tetragonolobus (L.) Taub. - 400 mg/cubic), tamarindepulp (Tamarindus indica L. - 400 mg/cubic), datumconcentraat (Phoenix dactylifera L. - 200 mg/cubic), natuurlijk aroma.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 12 jaar; raadpleeg uw arts in geval van zwangerschap of borstvoeding. Niet langdurig gebruiken zonder advies van een specialist.Geschikt voor vegetariërs. De kleur, geur en smaak van dit product kunnen variëren zonder dat de kwaliteit en effectiviteit ervan worden aangetast. Dit komt door de natuurlijkheid van de ingrediënten.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Ortis
Aflevervorm Kauwtabletten
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Constipatie
Effect Darmwerking verbeteren, Laxerend
Bevat Dadel, Rabarber, Tamarinde, Vijg
Keyword Constipatie, Darmtransit, Laxerend, Plantaardig, Stoelgangbevorderend
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Ortis Vruchten & Vezels Regular

helpt wel tegen constipatie, maar ortis vruchten en vezels classic vond ik toch efficienter; je moet het wel elke dag nemen

christine

Ik zie geen verschil met klassieke Vruchten en Vezels. Blijkbaar zijn ze hetzelfde product. Ik gebruik het al jaren en ik ben een echte fan. Het is zeer effectief en veroorzaakt geen ongewenste bijwerkingen of afhankelijkheid. Neem geen overdreven doses. Eén kubus per dag of zelfs minder zou genoeg moeten zijn. Zeer aan te bevelen

Maria Jose Gonzalez
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek