02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Otoclean oorreiniger unidoses Unidosis 18x5ml

3 reviews
Unidosis 18x5ml
19,78 22,11
Op voorraad
19,78
-11% **
prijs apotheek: 22,11* Je bespaart: -2,33
Deze reiniger wordt gebruikt bij de verzorging van oren, maar ook in gevallen van otitis verwijdert Otoclean vuil, oorsmeer en afscheidingen. Geschikt voor katten en honden.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Oorreinigingsmiddel voor honden en katten.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

Til het oor aan de buitenkant bovenaan omhoog en breng de inhoud van het flesje aan in de inwendige gehoorgang. Druk het flesje daarbij stevig in elkaar om of de hele of de halve inhoud van het flesje in het oor te druppelen, afhankelijk van de grootte van het dier. Masseer de oorbasis enkele seconden. Oorhygiëne: 1 à 2 keer per week. Bij dieren waarbij zich vaak vuil en/of oorsmeer ophoopt, wordt meestal een onaangename geur uit de oren waargenomen. In dat geval eenmaal daags gedurende 8 achtereenvolgende dagen beide gehoorgangen met oorreiniger behandelen. Afhankelijk van het bereikte resultaat is het vervolgens niet meer zo vaak nodig (om de 2 à 3 dagen) om een goede hygiëne van de gehoorgangen te behouden. Otitis: beide oren reinigen enkele minuten vóór gebruik van een therapeutische ooroplossing.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Salicylzuur (2,32 mg per ml), propyleenglycol, polyglycol, ethoxydiglycol, gereinigd water, glycerine, melkzuur, Cucumis sativus, Cetraria islandica, Mimosa tenuiflora, oliezuur.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Otoclean
Aflevervorm Unidosis
Type product Dieren
Verzorging of reiniging Reiniging
Reiniging van Oor
Type dier Hond, Kat
Keyword Hond, Kat, Oorsmeer

Laatste reviews en ervaringen met Otoclean oorreiniger unidoses

Ideaal om de oren proper te houden en de oorontsteking is vermindert.

Karen

Onze shih-tzu heeft zeer gevoelige oortjes. Wekelijks gebruiken we nu dit product om haar oren te reinigen en sindsdien zijn de oorontstekingen sterk vermindert!

Eveline

Geweldig product voor het schoonmaken(houden) van de oren van mijn hond, geen alcohol dus geen pijn als er eventuele wondjes aanwezig zijn, mijn hond vindt het geen probleem als ik nu haar oren schoonmaak.

Martine
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek