Soria Fost Print Plus Ampullen 20x15ml

Voedingssupplement op basis van ginseng, vitaminen, mineralen, koninginnenbrij en propolis. Geeft de extra energie die nodig is. Aangewezen voor sporters, studenten, managers, arbeiders, chauffeurs en mensen van de derde leeftijd die een extra energietoevoer nodig hebben om hun dagelijkse activiteiten goed te kunnen uitvoeren.

€ 29,75 -24%
22,61
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Toepassing

Voor sporters, studenten, managers, arbeiders, chauffeurs en mensen van de derde leeftijd die een extra energietoevoer nodig hebben om hun dagelijkse activiteiten goed te kunnen uitvoeren.
Dosering

Bij puur gebruik is het aangeraden de ingenomen vloeistof ongeveer 30 seconden in de mond en/of onder de tong te houden voor een goede opname. Volwassenen: 1 ampul op de nuchtere maag puur uitdrinken of gemengd in een glas water, thee of vruchtensap. Bij intensieve of inspannende gebeurtenissen zoals examens, sportwedstrijden, ploegendiensten ... kunt u 20 à 30 minuten voor de inspanning een extra ampul uitdrinken.
Dop: calciumpantothenaat, bicalcium fosfaat, methionine (374 mg). Vial: water, glycerine, glucose (46,6 g), fructose (3,26 g), propolis (160 µg galangine), koninginnenbrij (2,1 mg HDA), met vitaminen en mineralen verrijkte gist (9,8 g) (magnesium, kalium, fosfor, chroom, calcium, vitamine C, E, D3, B12), ginseng droog extract (2,1 mg ginsenosiden), arginine (437 mg), glycine (188 mg), citroenzuur (0,29 g), kaliumascorbaat (0,05 g), natuurlijk mandarijnaroma (0,4 g). Bevat 750 mg ginseng droog extract per dosis.
Merk Soria
Aflevervorm Ampullen
Type product Voedingssupplementen
Effect Geeft meer energie
Bevat Ginseng, Koninginnebrij, Mineralencomplex, Propolis, Vitaminecomplex
Leeftijdscategorie Voor volwassenen

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  09/12/2018
  Als ik weer een periode heb dat ik futloos ben en weinig energie heb, helpt deze sipplement. Ik neem een halve doos en soms is het een paar dagen nemen voldoende. Ook bij de examens of als mijn kinderen ziek zijn geweest geef ik hen fost print junior. Je ziet echt het verschil.
  10/06/2018
  een aanrader tijdens de examenperiode van mijn dochter
  16/05/2018
  neem bij vermoeidheid dit product enkele dagen. bij fietsen kies ik voor fost print sport
  26/02/2018
  zeer tevreden, bij sporten, geestelijke inspanning en vermoeidheid..
  10/12/2017
  voor een zeer vermoeide periode de dokter geraadpleegd. Die raadde me dit product aan. Al na enkele dagen ervaarde ik het resultaat, ik voelde me weer op krachten komen. Het was werkelijk spectaculair. Ik raadde het op mijn beurt al aan aan meerdere mensen. Werkelijk superproduct.r
  30/03/2017
  Een jaar geleden ben ik dit op aanraden van mijn apotheker, die het zelf ook gebruikt, gaan nemen. Je voelt echt het verschil. Opletten dat je het 's morgens neemt, na de middag innemen dan heb je kans dat je niet kan slapen, zoals een kennis van mij voorhad..
  20/03/2017
  zeer goed product. Besteld voor dochter die altijd maar moe was en niet vooruit geraakte , voel zich er nu super bij, komt 's morgens uitgeslapen uit bed en kan de dag weer met volle energie aan! Dankzij soria natural fostprint voelt ze zich merkbaar fitter.
  31/01/2017
  Dit product is zeker aan te raden. Ik merk het verschil wanneer ik het begon in te nemen. Dankzij dit heb ik niet meer heel veel slaap nodig en voel ik me fitter dan ervoor.
  26/01/2017
  Een zekere verschil merkbaar voor en na het gebruik van het product, ik voel me minder moe en ben meer actief.
  23/12/2016
  Ik gebruik fostprint tijdens de examens. Ik merk dat ik langer gefocust ben en ik meer energie heb om deze lange en zware periode zonder veel problemen tot een goed eind te brengen.
  09/09/2016
  merkbaar verschil na een paar dagen....het opstaan verloopt vlotter en tijdens de hele dag heb ik meer energie.
  08/07/2016
  Ik voelde mij al maanden futloos en had een dipje. Maar na enkele dagen fostprint te nemen was ik terug een fit en happy mens. Ik voel mij terug goed in mijn vel en heb weer zin om er in te vliegen en te gaan sporten. 😃
  28/06/2016
  Helpt tijdens zware periodes.
  23/04/2016
  voelt al na enkele dagen het verschil, weinig tot geen last meer van vermoeidheid, een aanrader dit product
  12/03/2016
  Als ik een tijdje heel moe ben en me uitgeput voel, neem ik een doos fostprint plus, na vier dagen merk ik al een heel verschil. Ik doe zo'n kuur om de drie maanden. Een aanrader.