Oxybiane Cell protect Capsules 60 stuks

Voedingssupplement met anti-oxidanten, vitamines B, druifpolyfenolen en Porphyral HSP, in de vorm van capsules. Helpt de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress en draagt bij aan een normale werking van het immuunsysteem.

prijs apotheek: 25,90
20,72 -20%
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel vandaag, woensdag geleverd

1 capsule per dag, bij voorkeur bij de maaltijd innemen.
Duur van de behandeling: 2 maanden

Amidon de maïs, vitamines (bêtacarotène d’origine naturelle, E, thiamine, ribofl avine, niacine, B6, acide folique, B12, C), gélule d’origine végétale, minéraux (citrate de zinc, levures cultivées sur milieu enrichi en sélénium), lycopène de tomate, anti-agglomérants : dioxyde de silicium et stéarate de magnésium, Porphyral HSPR* (extrait d’algue : Porphyra umbilicalis, support : maltodextrines), extraits de marc et de pépins de raisin Vitis vinifera.
Merk PiLeJe
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Weerstandsverhogend
Bevat Selenium, Vitamine B2, Zink
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!