Parakito spray Spray 75ml

Alcoholvrije anti-muggen spray, actief van plantaardige oorsprong, met bewezen doeltreffendheid voor 8 uur bescherming tegen tijgermuggen. Geschikt voor het hele gezin.

prijs apotheek: € 16,49
14,84
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Preventie tegen muggen voor het hele gezin.
Ook geschikt voor zwangere vrouwen en baby's vanaf 6 maanden.
Gelijkmatig van een afstand van 15-20cm op de blote huid verstuiven. Voor het gezicht op de handen verstuiven en vervolgens aanbrengen op voorhoofd en wangen.
0% parabenen, bewaarmiddelen, alcohol of oppervlakteactieve stoffen.

Merk Parakito
Aflevervorm Spray
Type product Fytotherapie
Type insect Mug
Bevat Overige
Leeftijdscategorie Vanaf 1 jaar, Voor volwassenen
Gedeelde ervaringen
    Wim
    26/05/2019
    Stop met zoeken. Deze anti muggen spray doet zijn werk! En ook nog eens zonder zware chemicaliën zoals DEET. Op vakantie op de camping in Frankrijk in een gebied waar heel veel tijgermuggen zitten, ben ik 2 jaar terug helemaal lek gestoken. Moest toen zelfs met histaminezalf van de Franse apotheker binnen blijven... Hierna ben ik op zoek gegaan naar anti-muggen middelen en Parakito gevonden. Vorig jaar terug gegaan naar dezelfde camping en Parakito gebruikt. En ik ben toen 1 avond op drie plekken op mijn lichaam gestoken, en dat was omdat ik was VERGETEN om Parakito op te spuiten. Top product, ik wil niets anders meer! De geur is aangenaam en niet zo sterk als men zou vermoeden, en je ruikt het zelf eigenlijk alleen als je het net hebt opgespoten. Kijk wel uit voor de ogen, lees de instructies goed. Komende vakantie ga ik weer naar dezelfde camping, en ga daar zeker weten weer heelijk genieten, ZONDER dat ik gestoken wordt.