02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Chat met ons

Parasidose Behandelende verzorging luizen Lotion 200ml

2 reviews
Lotion 200ml
23,44 24,67
Op voorraad
23,44
-5% **
prijs apotheek: 24,67* Je bespaart: -1,23
Parasidose elimineert luizen en neten in één enkele behandeling van 30 minuten. Dit door verstikking, de luchtwegen worden geblokkeerd. Geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Het is absoluut noodzakelijk dat alle leden van de familie tegelijkertijd behandeld worden.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Breng Parasidose aan op droog haar, zo dicht mogelijk aan de hoofdhuid door de haarlokken te spreiden. Verspreid Parasidose gelijkmatig over de hoofdhuid en over het haar. Plaats het Parasidose douchekapje over het hoofd en laat dit voor 30 minuten inwerken. Neem het douchekapje af en kam de haren zorgvuldig door, te beginnen aan de haarwortel. Gebruik hiervoor het fijne kammetje van Parasidose, dit om alle dode parasieten te verwijderen. Veeg het kammetje af na iedere keer dat u kamt en spoel het ook regelmatig af zodat alle luizen en neten weg zijn. Was de haren één maal met een gewone shampoo en spoel overvloedig. De behandeling is gedaan.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Biococidine, bewaarmiddel, parfum, vulstoffen. Zonder parabenen, zonder fenoxyethanol, zonder allergenen.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet inademen. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. Vermijd alle contact met de ogen en slijmvliezen. In geval van contact, spoel overvloedig met zuiver water. Er bestaat altijd een mogelijkheid op een allergische reactie of overgevoeligheid op één van de bestanddelen. Bewaar op kamertemperatuur (<40°C) en uit het licht. De uiterste vervaldatum niet overschrijden.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Parasidose
Aflevervorm Lotion
Type product Medisch hulpmiddel
Type anti-luizenproduct Lotion
Keyword Nat-kam-methode
Geschikt bij borstvoeding? available
Geschikt bij zwangerschap? available
Geschikt voor kinderen < 6 maand? available
Zonder pesticiden? available
isMedicalAid Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees vóór het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Laatste reviews en ervaringen met Parasidose Behandelende verzorging luizen

Zeer correcte en snelle levering. Product is ook top! Ik bestel alvast nog één preventief, wanneer de beestjes terug aanvallen. 😉

Wimpie

2 keer mijn dochter haar haar behandeld en ze waren weg , nu nog voort doen voor de eventuele eitjes en blijven nachecken. Het is goed maar had wel meer verwacht.

sylvie
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek