Performance Flex joint Capsules 90 stuks

Voedingssupplement met glucosamine, chondroïtine en mangaan, voor de gewrichten, in de vorm van capsules. Stimuleert flexibele gewrichten, ondersteunt kraakbeenherstel en voorkomt gewrichtspijn. Wordt eerder preventief genomen.

prijs apotheek: 36,90
29,52
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Neem dagelijks 3 x 1 capsule met ongeveer 100ml water.Belangrijk: Glucosamine wordt gewonnen uit de schaal van schaaldieren, met name garnalen en krab, voorzichtigheid geboden voor mensen met een schaaldierallergie.
Glucosaminesulfaat (afkomstig van schaaldieren), chondroïtinesulfaat, vulmiddel: microkristallijne cellulose, mangaancitraat, kopercitraat, capsule: gelatine.
De stoffen zijn pas werkzaam na enkele weken en zijn dus niet geschikt om pijn snel te behandelen. Het is dus belangrijk om Flex Joint eerder preventief te nemen!
Merk Performance
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Bevat Chondroïtine, Glucosamine
Zonder suiker? not available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!