Performance Instant Recovery complex framboos/kiwi Poeder 500g

Recuperatiedrank rijk aan 4 soorten koolhydraten, ter ondersteuning van het spierherstel, in de vorm van een poeder met framboos-kiwismaak. Ter aanvulling van de energievoorraad in de spieren na sportprestaties of trainingen en ter bevordering van een snel spierherstel. Bevat Creapure en BCAA's.

prijs apotheek: 16,90
13,52
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Recuperatiedrank na een intense training of wedstrijd.
Meng 40 g (1 maatschepje) met 400 ml water.
Sucrose (27%), zetmeel (16%), L-Glutamine (13%), fructose (7.5%), dextrose (7.5%), L-Leucine(6.4%), creatine monohydraat (creapure) (3.8%), zuurteregelaar (citroenzuur), taurine, L-Arginine HCl, aroma’s,L-Citrulline, trinatriumcitraat, kleurstoffen (E162), trimagnesiumdicitraat, gamma-aminobutyrinezuur (GABA), vitamines(ascorbinezuur (0.6%) en pyridoxinehydrochloride (0.02%)), L-Valine (0.5%), L-Isoleucine (0.5%), zoetstoffen(E951, E955, E950 en E960), natriumchloride, zinkcitraat, alpha-liponzuur, chroompicolinaat.
Merk Performance
Aflevervorm Poeder
Type product Voedingssupplementen
Type voeding Koolhydraatrijk, Proteïnerijk, Recuperatie
Bevat Creatine, L-arginine, Mineralencomplex, Overige, Taurine, Vitaminecomplex
Smaak Framboos, Kiwi
Glutenvrij? not available
Isotoon? not available
Lactosevrij? not available
Zonder melkeiwitten? available
Zonder suiker? not available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!