02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Performance Yellow burner Capsules 120 stuks

9 reviews
Capsules 120 stuks
20,43 21,50
Op voorraad
20,43
-5% **
prijs apotheek: 21,50* Je bespaart: -1,07
Voedingssupplement met groene thee en mate, als hulpmiddel bij het afslanken en met cafeïne, guarana en ginseng, voor een energiek gevoel, in de vorm van capsules. Helpt bij de vetverbranding en de vochtafscheiding, en verhoogt het metabolisme.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Groene thee en yerba maté helpen bij het afslanken! Ze bevorderen de uitscheiding van water, maken vet los uit weefsels en remmen de opslag van vetzuren. Indien u de dagelijkse koffie zou vervangen door voedingsmiddelen en/of supplementen met groene thee en yerba maté zal u gemakkelijk enkele kilo’s verliezen. Anti-oxidant Buiten zijn nuttige eigenschappen bij het verliezen van gewicht, zijn deze kruiden ook bekend als anti-oxidant. Groene thee bevat namelijk catechinen, zeer sterke antioxidanten die ons lichaam beschermen tegen vrije radicalen. Vrije radicalen zijn elektrisch geladen deeltjes die de celwanden en celkernen van ons lichaam beschadigen en het verouderingsproces versnellen.L-Carnitine is een natuurlijke stof die een essentiële rol speelt in de energiehuishouding van de spiercellen en de vetstofwisseling en vetzuren sneller laat transporteren naar de mitochondriën in de spiercellen. L-Carnitine komt van nature voor in ons lichaam en onze voeding. Het is een veilige stof en kan worden genomen over een lange termijn zonder bijwerkingen. Guarana, cafeïne en ginseng hebben energetiserende eigenschappen. Door de energieopwekkende kruiden wordt het metabolisme verhoogd en zal je gemakkelijker vetten verbranden! Cayenne is gekend om zijn opwekkende werking, bevordert de weerstand en is zelfs sterk bevorderend voor de bloedsomloop en het spijsverteringsstelsel.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Neem ‘s morgens en ‘s middags 1 capsule met 200 ml water. Kan de slaap verstoren bij inname binnen 4 uur voor het slapen gaan.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per capsule:

L-carnitine L-Tartraat 100mg
Groene theebladextract 100mg waarvan epigallocatechinegallaat 15mg en caffeïne 6mg
Guaranazaadextract 64mg waarvan caffeïne 14mg
Matébladextract 50mg waarvan caffeïne 4mg
Ginsengwortelextract 62,5mg waarvan ginsenosides 9mg
Macawortelextract 50mg
Asparaginezuur 50mg
Vitamine C 40mg
Caffeïne 23mg

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Performance
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Effect Geeft meer energie, Vet verbranden
Bevat Ginseng, Groenethee-extract, Guarana, L-carnitine, Maca, Mate, Vitamine C
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Keyword Energie, Vermageren, Vetverbranding
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Performance Yellow burner

Vermageringsmiddelen en strenge diëten zijn vaak bedoeld om snel effectief te zijn. Wanneer je stopt met zo'n behandeling of dieet, komen de kilo's er vaak snel terug bij en soms zelfs nog meer dan ervoren. Dat komt omdat je lichaam zich geleidelijk aanpast aan zijn omgeving. Krijgt je lichaam weinig voedingsstoffen binnen? Dan gaat je lichaam extra spaarzaam zijn met die voedingsstoffen. Als je plots stop met een behandeling of dieet, is je lichaam vaak nog gewend aan de vorige situatie en zal het extra spaarzaam zijn met je voedingsstoffen en dus meer 'opslaan' als reserve in je lichaam. Een jojo-effect kan je vermijden door je voedingsgewoonten langzaamaan te verbeteren en een voedingspatroon uit te werken op lange termijn. Je gewicht zal daardoor iets langzamer verminderen maar blijft wel onder controle. Vermageringsmiddelen zijn enkel bedoeld als hulpmiddel om sneller gewicht te verliezen (in combinatie met een gezond voedingspatroon) maar volstaan niet om op zichzelf een effect op lange termijn te bereiken.

Een 'dieet' volgen is eigenlijk het opvolgen van regels wat eten en drinken betreft. Dus ook gewoon gezond eten is een vorm van dieet, zonder dat je jezelf daarvoor heel strikte regels moet opleggen.

Om een effect op lange termijn te bekomen, is het belangrijk om een gezond 'dieet' te volgen dat je kunt blijven volhouden. Voedingssupplementen kunnen een hulpmiddel zijn om sneller resultaat te bekomen.
Kies je voor een extreem dieet of wil je vermageren enkel en alleen met behulp van vermageringsproducten, dan zal je effect tijdelijk zijn en vergroot je de kans op een jojo-effect wanneer je stopt met dat dieet of vermageringsproduct.
Begin je vermageringsproces dus met gezonde voeding en haalbare doelstellingen.

 • extreme diëten leveren enkel effect op korte termijn, leiden tot onder andere vermoeidheid en concentratiestoornissen.
 • baseer je niet enkel op je calorie-inname maar ook op de voedingswaarden (vezels, eiwitten, koolhydraten, vitaminen ...) van wat je eet. 
 • ga niet enkel voor gewichtsverlies via bv. vochtafdrijvers. Ze verminderen je gewicht maar doen niets aan je vetgehalte en hebben dus ook een zeer kortdurend effect.
Kies voor een evenwichtig en gezond voedingspatroon. Begin met kleine veranderingen die je kan volhouden bv. niet meer snoepen na het avondeten. Contacteer ons voor persoonlijk advies.

Kortgezegd: Je verliest gewicht door minder energie op te nemen dan dat je verbruikt. Dat wilt zeggen: let op wat je eet en zorg ervoor dat je genoeg beweegt. Daarnaast is het niet alleen belangrijk hoevéél je eet maar ook wát je eet. Ook regelmatig eten (zeker 3 maaltijden per dag) is belangrijk om je lichaam van de noodzakelijke voedingsstoffen te voorzien zodat je optimaal blijft functioneren. Er zijn ook aandoeningen (zoals verminderde schildklierwerking) en geneesmiddelen (bv. antidepressiva) die een gewichtstoename kunnen veroorzaken. Zo’n gewichtstoename kan doordat de eetlust toeneemt of de stofwisseling vertraagt. In dat geval is het niet zo eenvoudig om je gewicht onder controle te krijgen en neem je best contact op met je huisarts.

Mogelijke voordelen van afvallen in geval van overgewicht zijn:

 • betere conditie;
 • lagere bloeddruk;
 • lager risico op aandoeningen zoals hartproblemen en diabetes;
 • positiever zelfbeeld;
 • betere controle en soms zelfs verbetering van ziektes waaraan men reeds lijdt;
 • hogere levensverwachting.

Snel afvallen is niet gezond, heeft maar een kortdurend effect, is moeilijk vol te houden. Daarnaast kan het leiden tot vermoeidheid, concentratiestoornissen en andere gezondheidsproblemen.

Zet daarom een realistisch doel en streef naar een gewichtsverlies van maximaal 0.5kg per week met een gezonde en evenwichtige voeding. Wil je sneller afvallen? Dan kan je een verandering van voedingspatroon combineren met voedingssupplementen/vermageringsmiddelen.
Bieden deze onvoldoende resultaat of ondervind je gezondheidsklachten? Neem dan contact op met je huisarts of een diëtist voor advies.

 • Begin met kleine veranderingen bv. niet meer snoepen na het avondeten.
 • Neem je tijd om te eten.
 • Vermijd ( of beperk alleszins) het drinken van frisdrank.
 • Eet regelmatig: 3 maaltijden en eventueel 2 tussendoortjes.
 • Verkies tussendoortjes zoals fruit (2 stukken per dag) of noten (1 hand vol) omwille van hun voedingswaarden.
 • Kies voor natuurlijke voeding en beperk kant-en-klare voeding.
 • Beperk alcoholconsumptie.
 • Eet gevarieerd, ook qua groenten.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Performance Yellow burner

Geeft een flinke boost, en ook niet onbelangrijk: mijn maag heeft er geen problemen mee!

Geertjan

Super fijn produkt , in combinatie met men sport en voeding is dit een zeer fijn aanvullend produkt . Heb meer energie nu en ondersteunt me zeer goed in men doel om op men gewicht te geraken. En bedankt Viata voor de snelle verzending en verwerking.

Geerts Nico

Uitstekend product in overeenstemming met mijn verwachtingen

Khenniche

Uitstekend product

Lolo

Goede hulp bij sport en gezonde voeding.

Cris

Zeer goede en efficiënte vetverbrander in verband met een geschikt dieet en lichaamsbeweging natuurlijk.

Sergio Matta

U kunt de effecten goed voelen; 2 in de ochtend op een lege maag +2 30 minuten voor de training. Ik raad je aan.

Pascal CACCIUTTOLO

Gebruik het nog niet zo lang . Dus nog niet duidelijk over de werking . Voel me wel minder opgeblazen.

JJ

Uitstekend product dat mij volledig tevreden stelt.

Kara
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek