Pharma Nord Bio-Biloba 60mg Tabletten 150 stuks

Dit voedingssupplement verbetert de concentratie en het geheugen. De bloedcirculatie in de handen en voeten kan met een Ginkgo biloba extract eveneens ondersteund worden.

prijs apotheek: 27,50
22,00
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 12:00, overmorgen geleverd

Synergetische werking van de twee hoofdbestanddelen (flavonoiden en terpenen) zorgen voor een verhoogde toevoer van zuurstof en glucose naar de hersencellen, naast een verbetering van de bloedhomeostase en een anti-oxiderende werking.
Verminderd geheugen, mentale verwardheid, verminderde concentratie. De firma raad het ook aan bij koude handen en voeten en slechte circulatie ter hoogte van de benen.
1 tablet per dag. Niet bij zwangerschap en borstvoeding.
Gingkgo biloba gestandardiseerd extract van gedroogde bladeren 60 mg (waarvan 14.4mg flavonglycosiden, 3.6mg terpeenlactonen). 100mg was te hoog gedoseerd volgens de wet van nutrienten.
Voorzichtig bij patiënten die behandeld worden met bloedverdunners. Stoornissen van de bloedstolling. Permanent gecontroleerd op microbiologische zuiverheid en residuen van bestrijdingsmiddelen en zware metalen.
Merk Pharma Nord
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Concentratie, Geheugen verbeteren
Bevat Gingko Biloba
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Dag

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!