Pharma Nord Influ-Zinc Zuigtabletten 90 stuks

Voedingssupplement op basis van Zink en Acerola in de vorm van zuigtabletten met sinaasappelsmaak. Brengt de keel tot rust en verhoogt de weerstand. Snelle werking door directe, lokale opname.

prijs apotheek: 8,95
7,16 -20%
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Toepassing

Influ-Zinc bevat organisch gebonden zink dat het afweermechanisme van het menselijk lichaam activeert. De dagelijkse voeding voorziet niet steeds in de dagelijks aanbevolen hoeveelheid. Het zink in Influ-Zinc is organisch gebonden aan gluconaat om een zo hoog mogelijke bilogische beschikbaarheid te verzekeren. Bovendien bevat Influ-Zinc natuurlijke vitamine C uit de acerola kers.
4 tot maximum 8 tabletten per dag, tussen de maaltijden naar behoefte opzuigen.
Influ-Zinc bevat per tablet: Zink 2,5 mg (17% ADH) onder vorm van zinkgluconaat; vitamine C 15 mg (25% ADH) onder vorm van acerola poederextract.
Opmerkingen

Bevat noch suiker noch gist noch gluten. Geschikt voor vegetariërs. Een overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.
Merk Pharma Nord
Aflevervorm Zuigtabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Vegetariërs, Weerstandsverhogend
Bevat Acerola, Zink
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Sinaasappel
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!