02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Chat met ons

PharmaGenerix Magnecomplex Retard PG Capsules 60 stuks

Capsules 60 stuks
18,81 20,90
Op voorraad
18,81
-10% **
prijs apotheek: 20,90* Je bespaart: -2,09
Voedingssupplement op basis van magnesium, vitamines B en rhodiola in de vorm van capsules met verlengde afgifte. Helpt tegen vermoeidheid en stress en voorkomt spierkrampen.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Stress, vermoeidheid en krampen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 a 2 capsules per dag bij de maaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Magnesiumelement, magnesium glycerofosfaat, magnesium bisglycinaat, magnesium mariene; taurine, roseroot roots extract (Rhodiola rosea L.), vitamine B5 (calcium d-pantothenaat), vitamine B2 (riboflavine), vitamine B6 (pyridoxinewaterstofchloride), vitamine B1 (waterstofchloride), vitamine B9 (pteroylmonoglutaminezuur), vitamine B12, vitamine B8 (d-biotine), glansmiddel: hypromellose (E464), anti-agglomerant: siliciumdioxide, magnesium silicaat, magnesium stearaat, titaan dioxide (E171), gelatine

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Pharmagenerix
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Stress
Type samenstellingen Aanvullend, Spierkrampen, Sporters
Bevat Magnesium, Rhodiola rosea, Vitamine B1, Vitamine B12, Vitamine B5, Vitamine B6, Vitamine B9, foliumzuur
Doelgroep Man, Sporter, Vrouw
Leeftijdscategorie Vanaf 12 jaar
Smaak Zonder smaak
Tijdstip inname Meermaals per dag
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over PharmaGenerix Magnecomplex Retard PG

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Als je tijdens je slaap meer dan 5x per uur langer dan 10 seconden geen of weinig lucht krijgt, spreekt men van slaapapneu. Mogelijke klachten bij slaapapneu zijn:

  • snurken
  • stemmingswisselingen
  • concentratieproblemen
  • vermoeidheid
Indien slaapapneu niet correct behandeld wordt, kan het onder andere leiden tot gewichtstoename, hoge bloeddruk, hartritmestoornissen en insulineresistentie. Contacteer je huisarts voor meer informatie.

Het gelijktijdig gebruik van rhodiola supplementen met MAO-remmers, een specifieke groep antidepressiva, is afgeraden omwille van het feit dat er ernstige bijwerkingen kunnen optreden.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met PharmaGenerix Magnecomplex Retard PG

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek