02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

PharmaGenerix Vitamine C 500 PG Zuigtabletten 60 stuks

Zuigtabletten 60 stuks
14,94 16,60
Op voorraad
14,94
-10% **
prijs apotheek: 16,60* Je bespaart: -1,66
Voedingssupplement op basis van vitamine C in de vorm van zuigtabletten. Draagt bij tot de instandhouding van het immuunsysteem.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Vitamine C 500 PG bevat vitamine C en draagt op die manier bij tot de instandhouding van de goede werking van het immuunsysteem en draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid…

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Weerstand, vermoeidheid.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Voor volwassen en kinderen vanaf 12 jaar: 1 tot 2 tabletten per dag. Laten smelten in de mond, bij voorkeur’s ochtends bij het ontbijt.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Actieve ingrediënten per tablet: Sorbitol (zoetstof), Natrium-L-ascorbaat 350 g (= vitamine C element : 308mg (385% ADH), Mannitol, L-ascorbinezuur 197mg (= vitamine C element : 192mg (240% ADH), Magnesium silicaat, Magnesium stearaat (Anti-agglom.),citroenaroma, aspartaam(zoetstof), E172 (kleurstof).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Pharmagenerix
Aflevervorm Zuigtabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend
Effect Weerstand verhogend
Bevat Vitamine C
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Vanaf 12 jaar, Voor volwassenen
Smaak Citroen
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over PharmaGenerix Vitamine C 500 PG

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met PharmaGenerix Vitamine C 500 PG

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek