02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Physalis Fat Burner Tabletten 2x15 stuks

Tabletten 2x15 stuks
15,30 18,00
promo
van 01/05/2023 tot 31/05/2023 (of tot einde van voorraad in promotie)
Op voorraad
15,30
-15% **
prijs apotheek: 18,00* Je bespaart: -2,70
Voedingssupplement op basis van extracten van groene thee, koffie en mango, afkomstig uit de biologische landbouw, in tabletvorm. Het is aangewezen om de afbraak van vetten te stimuleren en biedt een hulp bij gewichtsverlies in de context van een gecontroleerd dieet. Het bevordert de natuurlijke eliminatie van gifstoffen en water.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Physalis Fat burner bio is een 100% organisch complex dat onder andere een groene thee-extract bevat dat de vetstofwisseling ondersteunt en zo bijdraagt tot gewichtsbeheersing. Het bevat ook een cafeïnevrij extract van groene koffie (Svetol®) met een gegarandeerd minimumgehalte van 40% chlorogeenzuren en 10 tot 15% 5-caffeylchininezuur. Svetol® heeft een unieke structuur (met een specifieke verhouding van 0,2-0,3 van 5-caffeylchininezuur/chlorogeenzuren), waarvan de doeltreffendheid door verschillende studies is aangetoond. Met toevoeging van Careless®, een ingrediënt geëxtraheerd uit mango's geoogst in een specifiek rijpingsstadium en klinisch getest op zijn superieure kwaliteit en effectiviteit. De formule bevat ook TetraSOD®, een gevriesdroogd Tetraselmis chuii zeewier, geproduceerd volgens een gepatenteerd technologisch procédé dat een hoge S.O.D. activiteit garandeert (> 30.000 IE/g).

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Vetverbrander, afvoer.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet tweemaal per dag. 's Morgens en 's middags innemen met een beetje water. Physalis Fat burner bio moet worden ingenomen in combinatie met een gezonde en evenwichtige voeding en voldoende lichaamsbeweging. Drink twee liter water per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Voor 2 tabletten per dag (aanbevolen dagelijkse dosis): Camellia sinensis extr. bio (≥50% polyfenolen, 10% catechinen) 500 mg, Coffea canephora extr. bio (Svetol® >40% chlorogeenzuren, 10-15% 5-caffeoyl-quininezuur) 450 mg, Mangifera indica bio (Careless®) 100 mg, TetraSOD® ((Tetraselmis chuii) >30.000 SOD IU/g) 4,67 mg.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Bevat cafeïne (max. 30 mg/dag), niet aanbevolen voor kinderen, zwangere vrouwen of bij het geven van borstvoeding. Bevat verwaarloosbare hoeveelheden jodium. Koel (max. 25°C), droog en donker bewaren.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Physalis
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Effect Vet verbranden, Zuiverend
Bevat Groene thee, Groene koffie
Doelgroep Vrouw
Keyword Drainage, Vetverbranding
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Physalis Fat Burner

Vermageringsmiddelen en strenge diëten zijn vaak bedoeld om snel effectief te zijn. Wanneer je stopt met zo'n behandeling of dieet, komen de kilo's er vaak snel terug bij en soms zelfs nog meer dan ervoren. Dat komt omdat je lichaam zich geleidelijk aanpast aan zijn omgeving. Krijgt je lichaam weinig voedingsstoffen binnen? Dan gaat je lichaam extra spaarzaam zijn met die voedingsstoffen. Als je plots stop met een behandeling of dieet, is je lichaam vaak nog gewend aan de vorige situatie en zal het extra spaarzaam zijn met je voedingsstoffen en dus meer 'opslaan' als reserve in je lichaam. Een jojo-effect kan je vermijden door je voedingsgewoonten langzaamaan te verbeteren en een voedingspatroon uit te werken op lange termijn. Je gewicht zal daardoor iets langzamer verminderen maar blijft wel onder controle. Vermageringsmiddelen zijn enkel bedoeld als hulpmiddel om sneller gewicht te verliezen (in combinatie met een gezond voedingspatroon) maar volstaan niet om op zichzelf een effect op lange termijn te bereiken.

Een 'dieet' volgen is eigenlijk het opvolgen van regels wat eten en drinken betreft. Dus ook gewoon gezond eten is een vorm van dieet, zonder dat je jezelf daarvoor heel strikte regels moet opleggen.

Om een effect op lange termijn te bekomen, is het belangrijk om een gezond 'dieet' te volgen dat je kunt blijven volhouden. Voedingssupplementen kunnen een hulpmiddel zijn om sneller resultaat te bekomen.
Kies je voor een extreem dieet of wil je vermageren enkel en alleen met behulp van vermageringsproducten, dan zal je effect tijdelijk zijn en vergroot je de kans op een jojo-effect wanneer je stopt met dat dieet of vermageringsproduct.
Begin je vermageringsproces dus met gezonde voeding en haalbare doelstellingen.

 • extreme diëten leveren enkel effect op korte termijn, leiden tot onder andere vermoeidheid en concentratiestoornissen.
 • baseer je niet enkel op je calorie-inname maar ook op de voedingswaarden (vezels, eiwitten, koolhydraten, vitaminen ...) van wat je eet. 
 • ga niet enkel voor gewichtsverlies via bv. vochtafdrijvers. Ze verminderen je gewicht maar doen niets aan je vetgehalte en hebben dus ook een zeer kortdurend effect.
Kies voor een evenwichtig en gezond voedingspatroon. Begin met kleine veranderingen die je kan volhouden bv. niet meer snoepen na het avondeten. Contacteer ons voor persoonlijk advies.

Kortgezegd: Je verliest gewicht door minder energie op te nemen dan dat je verbruikt. Dat wilt zeggen: let op wat je eet en zorg ervoor dat je genoeg beweegt. Daarnaast is het niet alleen belangrijk hoevéél je eet maar ook wát je eet. Ook regelmatig eten (zeker 3 maaltijden per dag) is belangrijk om je lichaam van de noodzakelijke voedingsstoffen te voorzien zodat je optimaal blijft functioneren. Er zijn ook aandoeningen (zoals verminderde schildklierwerking) en geneesmiddelen (bv. antidepressiva) die een gewichtstoename kunnen veroorzaken. Zo’n gewichtstoename kan doordat de eetlust toeneemt of de stofwisseling vertraagt. In dat geval is het niet zo eenvoudig om je gewicht onder controle te krijgen en neem je best contact op met je huisarts.

Mogelijke voordelen van afvallen in geval van overgewicht zijn:

 • betere conditie;
 • lagere bloeddruk;
 • lager risico op aandoeningen zoals hartproblemen en diabetes;
 • positiever zelfbeeld;
 • betere controle en soms zelfs verbetering van ziektes waaraan men reeds lijdt;
 • hogere levensverwachting.

Snel afvallen is niet gezond, heeft maar een kortdurend effect, is moeilijk vol te houden. Daarnaast kan het leiden tot vermoeidheid, concentratiestoornissen en andere gezondheidsproblemen.

Zet daarom een realistisch doel en streef naar een gewichtsverlies van maximaal 0.5kg per week met een gezonde en evenwichtige voeding. Wil je sneller afvallen? Dan kan je een verandering van voedingspatroon combineren met voedingssupplementen/vermageringsmiddelen.
Bieden deze onvoldoende resultaat of ondervind je gezondheidsklachten? Neem dan contact op met je huisarts of een diëtist voor advies.

 • Begin met kleine veranderingen bv. niet meer snoepen na het avondeten.
 • Neem je tijd om te eten.
 • Vermijd ( of beperk alleszins) het drinken van frisdrank.
 • Eet regelmatig: 3 maaltijden en eventueel 2 tussendoortjes.
 • Verkies tussendoortjes zoals fruit (2 stukken per dag) of noten (1 hand vol) omwille van hun voedingswaarden.
 • Kies voor natuurlijke voeding en beperk kant-en-klare voeding.
 • Beperk alcoholconsumptie.
 • Eet gevarieerd, ook qua groenten.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Physalis Fat Burner

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek