Physalis Max Energy Tabletten 30 stuks

Voedingssupplement met guarana, groene thee, maca, rhodiola, schisandra en maté, in de vorm van tabletten. Ondersteunt de concentratie, de alertheid en de vitaliteit, en bij stress. Draagt bij tot het fysieke en mentale uithoudingsvermogen en tot meer energie.

prijs apotheek: 16,00
14,40
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, overmorgen geleverd

1 à 2 tabletten per dag. Te nemen tijdens de maaltijd met wat water.
Samenstelling per 2 tabletten:Paullinia cupana extr. bio(12 - 14% caffeine)400 mgRhodiola rosea extr. bio(2% rosavins)325 mgLepidium meyenii extr. bio (4/1)250 mgCamellia sinensis extr. bio(90% polyphenols, 4 - 7% caffeine)225 mgSchisandra chinensis extr. bio(0,5% polyphenols, 0,5% flavonoids)200 mgPhyllantus emblica (fruit) extr. bio(50% vitamine C (100%*))160 mgIlex paraguariensis extr. bio(>2% caffeine)150 mg
Bevat cafeïne, niet aanbevolen voor kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.Koel (max. 25°C), droog en in het donker bewaren.
Merk Physalis
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Concentratie, Stress
Effect Geeft meer energie, Geestelijke prestatiebevorderend
Bevat Groene thee, Guarana, Maca, Overige, Rhodiola rosea
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Meermaals per dag

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!