02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Physalis Menopauze+ Tabletten 30 stuks

Tabletten 30 stuks
11,25 15,00
promo
van 01/12/2022 tot 31/12/2022 (of tot einde van voorraad in promotie)
Op voorraad
11,25
-25% **
prijs apotheek: 15,00* Je bespaart: -3,75
Voedingssupplement op basis van planten en foliumzuur en vitamines B in de vorm van tabletten. Draagt bij tot meer comfort tijdens de menopauze.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Physalis Menopauze+ werd samengesteld om deze ingrijpende periode zonder al te veel moeilijkheden te overbruggen. Vitamine B6 draagt bij tot de regulering van de hormonale activiteit. Vitamine B12 en foliumzuur ondersteunen de geestelijke functies en dragen bij tot de vermindering van vermoeidheid. Hop (Lifenol®) draagt bij tot het menopauzaal comfort en ondersteunt de relaxatie. Maca of Peruviaanse ginseng draagt bij tot de algemene veerkracht en vitaliteit, net zoals groene thee, dat daarenboven het vetmetabolisme en de gewichtsbeheersing ondersteunt. Het exclusieve extract van maritieme pijnboomschors (> 67% oligomere proanthocyanidines of OPC’s) draagt bij tot een gezonde bloedsomloop (microcirculatie).

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Menopauzale klachten.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 a 2 tabletten per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per 2 tabletten: Camellia sinensis extract 500mg, Lepidium meyenii extract 200mg, Humulus lupulus extract 85mg, Pinus pinaster extract 40mg, Foliumzuur 400µg, Vitamine B6 6mg, Vitamine B12 3µg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Physalis
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat Hop, Maca, Overige
Aangewezen bij Menopauze
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Physalis Menopauze+

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek