02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

Physalis Red Yeast Rice Bio Tabletten 60 stuks

Tabletten 60 stuks
21,60 24,00
Op voorraad
21,60
-10% **
prijs apotheek: 24,00* Je bespaart: -2,40
Voedingssupplement op basis van biologische rode gist rijst, knoflook- en olijfextract in de vorm van tabletten. Draagt bij tot een normaal cholesterol gehalte, normale bloeddruk en de gezondheid van hart en bloedvaten. Vegan.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Laat uw cholesterol uw dagelijkse leven niet beheersen, maar draai de rollen eenvoudig en op natuurlijke wijze om! Physalis Red Yeast Rice bio bevat monacoline K (2,99 mg/dag), een natuurlijke bestanddeel uit rode gist rijst. De biologische rode gist rijst wordt geproduceerd volgens zeer strenge kwaliteitsnormen (gegarandeerd citrinine-vrij).

ABG10+® is een nieuwe generatie knoflookextract gemaakt van premium gefermenteerde Spaanse knoflook. Dankzij dit innovatief fermentatieproces bevat het de werkzame stof S-allylcysteïne(SAC). Gefermenteerde knoflook draagt bij tot een normaal cholesterolgehalte en de gezondheid van hart en bloedvaten.

Olivie® is een olijfpoeder dat op natuurlijke wijze verkregen wordt uit zowel jonge als rijpe bladeren en de groene vruchten van Marokkaanse woestijnolijfbomen. Dit gebeurt door middel van fysieke extractie, op lage temperaturen zonder enige toevoegingen of gebruik van oplosmiddelen. Olijfblad draagt bij tot het behoud van een normale bloeddruk.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Verhoogde cholesterol.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Volwassenen: 2x1 tablet per dag. In te nemen tijdens de maaltijd met wat water.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per 2 tabletten: Monacoline K (Rode gist rijst bio) 2,99 mg, Allium sativum extr. (ABG10+®, >0,1% S-allyl-cysteine) 250 mg, Olea europaea bio (Olivie®, 10% hydroxytyrosol) 250 mg. Bevatten geen kunstmatige kleur-, bewaar-, smaakstoffen, lactose, gist, gluten.Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode. kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier-, ofmusculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (vb. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of uw apotheker. Het product mag niet worden geconsumeerd als u al andere producten neemt die rode gist rijst bevatten.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Physalis
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten Cholesterol
Keyword Cholesterol, Hart, Plantaardig
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Physalis Red Yeast Rice Bio

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek