Physalis Red Yeast Rice Forte Caps 60 Capsules 60 stuks

Voedingssupplement met rode gist rijst, co-enzym Q10 en visolie, voor de cholesterol, in de vorm van capsules. Draagt bij tot het behoud van een normaal cholesterolgehalte en een normale hartfunctie.

prijs apotheek: 26,90
22,87
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, maandag geleverd

Volwassenen: 1 à 2 capsules per dag. In te nemen tijdens de maaltijd met wat water.
Samenstelling 2 capsulesVisolie1000 mg EPA330 mg DHA220 mgRode gist rijst (1,5% monacolin K)670 mgCo-enzym Q10100 mgOlea europaea (leaf) extr. (20% oleuropein)75 mgOlea europaea (fruit) extr. (Mediteanox® 15% hydroxytyrosol)
Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode.Personen die cholesterolverlagende geneesmiddelen gebruiken mogen Physalis Rode gist rijst uitsluitend onder toezicht van een arts gebruiken.Koel (max. 25°C), droog en in het donker bewaren.
Merk Physalis
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten Cholesterol

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!