Physalis Transit+ Tabletten 60 stuks

Voedingssupplement met verschillende planten, voor de transit, in de vorm van tabletten. Ondersteunt een regelmatige darmtransit en intestinale functies, en draagt bij tot een comfortabele spijsvertering.

prijs apotheek: 11,50
10,35
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, maandag geleverd

1 à 2 tabletten per dag. Te nemen ’s avonds met een groot glas water.
Samenstelling per 2 tablettenCynara scolymus extr. (2,5% cynarin)475 mgCassia angustifolia(2,2% sennosides B)166,5 mgRhamnus frangula(6% glucofrangulines A)119 mgFoeniculum vulgare(0,6% anethol)119 mgRheum palmatum(2,5% rheine)47,5 mgRhamnus purshiana(4,8% cascarosides)24 mg
Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode.Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 12 jaar.Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.Koel (max. 25°C), droog en in het donker bewaren.
Merk Physalis
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Spijsverteringsproblemen, Verstoorde darmflora
Effect Darmwerking verbeteren, Vertering bevorderen
Bevat Artisjok, Cascara, Overige, Rabarber, Senna, Venkel
Spijsvertering stimuleren Algemeen bevorderend

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Erna Van Crombrugge
    20/04/2019
    Vlot in te nemen. Bevordert de stoelgang. Geen diaree.