02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar
20-07-2018 | Algemeen welzijn

Normal Jet: om te voorkomen en te genezen

Je kent zeker en vast de Physiomer producten, die je waarschijnlijk gebruikt als je verkouden bent of als je een verstopte neus hebt. Wist je dat sprays in de vorm van jets, zoals de Normal Jet, ook efficiënt zijn als preventie? En ja, de dagelijkse hygiëne van de neus helpt om je te beschermen tegen een verkoudheid, waardoor de incidentie met 2 wordt verminderd. Bovendien kan het gebruik van de Normal Jet van Physiomer het aantal ziektedagen met 58% verminderen.

Werkingsmechanisme van Normal Jet

De Normal Jet-spray van Physiomer wordt gebruikt om de neusholte te reinigen, te bevochtigen en te ontlasten. Bovendien wordt de afscheiding verwijderd door de stralen en de druk die hier achter zit, zelfs als de afscheiding vloeibaar en overvloedig aanwezig is. Het verbetert ook de ademhaling met 45%, omdat het de symptomen die de neus beïnvloeden, alsook de duur en intensiteit ervan, vermindert. Het verbetert dus de algemene gezondheid, terwijl het de noodzaak om medicatie te gaan gebruiken vermindert.

De Normal Jet en de andere Physiomer Jet producten hebben een formule die bestaat uit 100% zeewater van Saint-Malo, dat rijk is aan mineralen en sporenelementen. Ze hebben dus een nog meer verzachtende en genezende werking voor het slijmvlies dan klassieke fysiologische serums. De straal verwijdert effectief slijm en ongewenste deeltjes die de neus verstoppen. De efficiëntie ervan werd bewezen op de NKO-zone, zowel voor het behandelen van een verkoudheid als voor de dagelijkse hygiëne.

De Jets

Physiomer Normal JetHet merk Physiomer combineert op een subtiele wijze kwaliteitsvol zeewater met de fysieke werking van een krachtige straal, om de neus snel en efficiënt te kunnen reinigen en vrijmaken. Het biedt 2 soorten jets met een verschillende intensiteit aan:

  • Physiomer Normal Jet, geschikt voor overvloedig en vloeibaar slijm
  • Physiomer Strong Jet, om kleverige, dikke afscheiding of korstjes los te maken (vanaf 10 jaar)

Gebruik van de Normal Jet

De Normal Jet van Physiomer werd speciaal ontworpen voor de meest fragiele slijmvliezen; volwassenen maar ook kinderen vanaf 2 jaar kunnen het meerdere keren per dag gebruiken. In geval van een verkoudheid of rhinitis, kan je het 4 tot 6 keer per dag gebruiken om de ademhaling te bevrijden. Het is ook nuttig in geval van nasofaryngitis en griep. Preventief kan je het 1 à 2 keer per dag gebruiken voor de reiniging van de neus.

Samenstelling van de Normal Jet

De Normal Jet is een steriele en isotone spray op basis van natuurlijk zeewater. Het bevat geen toegevoegde bewaarmiddelen of chemicaliën. De fysiologische pH is perfect aangepast aan het neusslijmvlies.

Voordelen van de Normal Jet

De Jet heeft enkele voordelen ten opzichte van een conventionele fysiologische vloeistof:

  • Het heeft een lokale symptomatische en helende werking op het respiratoir epitheel.
  • Er is een keuze uit 3 verschillende sterktes al naargelang het type afscheiding.

Enkele tips

  • Mensen hebben zelden de reflex om hun neus te spoelen. Toch gaat deze dagelijkse reiniging de ademhaling helpen verbeteren en het risico op ziektes verminderen.
  • Volg je een behandeling onder de vorm van een neusspray, zoals een antihistaminicum of corticosteroïden? Reinig je neus op voorhand met behulp van de Normal Jet bijvoorbeeld en de behandeling zal zo beter opgenomen worden en dus ook beter werken!

Gebruik van de Normal Jet

Ontdek in de onderstaande video hoe je de Normal Jet van Physiomer moet gebruiken:

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.

Recente artikels