02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

Physiomer Sinus neusspoeling Neusspray 135ml

12 reviews
Neusspray 135ml
13,25 16,99
Op voorraad
13,25
-22% **
prijs apotheek: 16,99* Je bespaart: -3,74
Medisch hulpmiddel, specifiek aanbevolen bij sinusitis en allergische rhinitis, in de vorm van een neusspray. Ontzwelt en vermindert de neusverstopping en verlicht de druk in de sinussen.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Physiomer
Aflevervorm Neusspray
Type product Medisch hulpmiddel
Type behandeling Behandelend
Type neusproblemen Allergie, Verkoudheid
Leeftijdscategorie Vanaf 2 jaar
Specifiek voor Neus, Sinus
Keyword Allergie, Ontzwellend, Sinusitis
Geschikt bij zwangerschap? available
Toedieningswijze Nasaal
isMedicalAid Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees vóór het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Laatste reviews en ervaringen met Physiomer Sinus neusspoeling

zeer goed product reinigt de neus goed

murielle

Werkt perfect en is niet zo invasief als gewone neusdruppels. Helpt om de sinussen te ontsmetten. Ik weet niet juist waarom maar ik vind het beter dan Sterimar

Francine

Dit is het allerbeste product tegen chronische neus verstoping en verstopping van de buis van Eustachius. Heeft de arts in België voor geschreven, sindsdien altijd gebruikt, nergens last meer van. Dikke 5 sterren waard!

Sil

Werkt perfect bij een verstopte neus. Het geeft alleen een beetje een onaangenaam gevoel als het zoute water in je keel terecht komt. Maar voor een vrije ademhaling heb ik er dat wel voor over.

Kris

Zeer goed product dat snel en duurzaam de ongemakken van allergische rinitis en sinus ontsteking verlicht zonder verslaving

anthony

Eerlijkheidshalve was ik op zoek naar een Goede vervanger van het niet meer te verkrijgen Nasodren. Als apneu patient met rhinitus zijn verstopte neus holten de aanleiding tot onder meer Hoofdpijnen ,en slechtere slaap. Physiomer Sinus is een uitvinding op zich zeewater en mineralen zorgen voor schone frisse Neus holten,ik ben zeer tevreden en erg onder de indruk van Physiomer,het handige pompje zorgt voor grondige reiniging,en geloof me ,ademhalen is de basis behoefte van de mens,en ik beveel dit zeker aan bij rhinitus,sinitus en bijholte ontsteking. Physiomer - Dat lucht op!

Henk

Top product. Ik gebruik het zowel voor mezelf als voor de kids. Een verstopte neus, loopneus of beginnende keelontsteking zijn een reden om eventjes te spoelen. Het werkt zeker zo effectief als bepaalde -niet zo onschuldige- neusspray. Het kan vaak herhaald worden. Enkel zij die zout moeten mijden moeten opletten.

Steven

Bij verkoudheid en Sinusitis te gebruiken. Prima product.

charlotte

Uitstekend product om op natuurlijke wijze de ademhaling door de neus makkelijker te maken. Gebruik het eenmaal s morgens en daarna de hele dag geen last meer.

Jeannette

Elke dag te gebruiken voor personen die zoals ik met chronische sinusitus te maken hebben. Het werkt goed en ik wissel Physiomer sinus af met Physiomer eucalyptus, die vind ik te fel om dagelijks te gebruiken

hafida

werkt snel

Cindy

lijdend aan chronische sinusitis gebruik ik het elke dag en sinds een goede tijd heb ik geen sinusitis meer gehad is het een echte hulp als remedie!

ANNIE
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek