Pileje Biane Kid Siroop 150ml

1 reviews
11,63 15,30
Op voorraad
11,63
-24% **
prijs apotheek: 15,30* Je bespaart: -3,67
Voedingssupplement met extract van melisse en passiebloem, vit B6, folaten en vit D, in de vorm van een siroop met aardbeiensmaak. Werkt rustgevend. Draagt bij tot een normale groei en botontwikkeling van kinderen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Voedingssupplement voor kinderen in de vorm van een siroop. Bevat melisse en passieflora extract, magnesium, vitamine B6, folaten en vitamine D. Aangepaste formule om aan de noden van het kind te voldoen. De vitamine D draagt bij tot de normale groei en ontwikkeling van de beenderen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Kinderen < 4 jaar : 5ml per dag

Kinderen van 4 tot 12 jaar : 10ml per dag

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Eau, sirop de glucose, sirop d’agave Agave tequilana, glycérophosphate de magnésium, fructose, jus d’abricot, jus de citron, glycérine, extrait de mélisse Melissa officinalis (feuilles) et de passiflore Passiflora incarnata (parties aériennes), épaississant : gomme d’acacia et xanthane, conservateurs : sorbate de potassium et benzoate de sodium, arôme naturel de fraise avec autres arômes naturels (0,1%), vitamine B6, vitamine D3, acide folique (folates).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Biane
Aflevervorm Siroop
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Hypnotica en sedativa, Stress
Bevat Magnesium, Overige, Passiflora, Vitamine D
Leeftijdscategorie Voor kinderen
Tijdstip inname Dag, Nacht
Keyword Kalmerend, Kind, Ontspanning
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Pileje Biane Kid

na maanden lang slaap problemen bij onze dochter van 2 eindelijk rust met elke avond een beetje siroop voor het slapen gaan. We hebben alles geprobeerd, we zijn zeer strikt in onze slaapmethode maar niets hielp. Tot we deze siroop probeerde en ze eindelijk weer kon doorslapen. Na 2 maanden afbouwen slaapt ze nog steeds heerlijk. Kan het iedereen aanraden met kinderen met slaap problemen

Marsha
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek