Pileje Lactibiane Reference Capsules 30 stuks

Voedingssupplement op basis van probiotica, in capsules. Verbetert de darmfunctie en versterkt de darmflora. Wordt gebruikt bij ongemakken bij de darmtransit, bij opgeblazen gevoel, en bij winderigheid.

prijs apotheek: 29,00
26,10
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, maandag geleverd

Tegen darmklachten, zorgt voor het behoud van een evenwichtige darmflora en versterkt het immuunsysteem.
Verbetert de intestinale flora, en hierdoor de ongemakken bij de darmtransit (oa trage transit, winderigheid, opgeblazen gevoel).
Dertig dagen lang iedere dag 1 capsule innemen, vervolgens 2 maanden 1 capsule om de twee dagen. De capsule inslikken met een groot glas water, voor de maaltijd. Duur van de kuur: 1 maand.
10 miljard probiotica per zakje van 2,5 g/capsule. Lactobacillus acidophilus LA 102, Bifidobacterium longum LA 101, Lactococcus lactis LA 103, Streptococcus thermophilus LA 104.
Merk Lactibiane
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Verstoorde darmflora
Effect Optimaliseert de darmflora
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Werkzaam bestanddeel Probiotica

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  Marjan
  23/04/2018
  Lactibiane van Pileje is een prima product om de darmen weer goed te laten werken. Het werkt prima bij mij en ben dan ook tevreden over dit product. Ben heel enthousiast en tevreden over Viata, want Viata levert snel en goed en de producten zijn betaalbaar voor iedereen. Van mij ontvangt Viaita een dikke Tien!!!
  Titine
  21/08/2016
  Een kuur voor de winter is perfect