02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Pileje Multibiane Age Protect Capsules 30 stuks

Capsules 30 stuks
11,52 13,09
Op voorraad
11,52
-12% **
prijs apotheek: 13,09* Je bespaart: -1,57
Voedingssupplement op basis van 11 vitamines verrijkt met chroom, selenium en ginsengpoeder. Helpt bij fysieke vermoeidheid bij 50 plussers.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

GinsengextractDe Aziatische ginseng (Panax ginseng) wordt traditioneel omschreven als wit wanneer de wortel enkel gereinigd en gedroogd wordt. Hij wordt rood genoemd wanneer de wortel met stoom behandeld wordt voor hij gedroogd wordt. De ginseng die PiLeJe gebruikt is wit. De ginsengwortel bevat polysacchariden, essentiele olien en saponines. Van deze laatste zijn de ginsenosiden goed voor 5 à 7 g per 100 g verse wortel, dus 5 a 7%. Deze waarde varieert in functie van de oorsprong en de rijpheid van de plant en van nog vele andere factoren.Het is vooral dankzij zijn rijkdom aan ginsenosiden dat deze wortel al meer dan 2000 jaar deel uitmaakt van de traditionele Chinese farmacopee. Studies bewijzen dat zijn componenten een algemeen verkwikkend effect hebben op het lichaam door de fysieke en intellectuele prestaties, het geheugen en de reflexen te verbeteren.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Fysieke vermoeidheid bij 50-plussers.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 capsule 's morgens, een kuur van 4 maanden is aan te raden.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Acerola poeder Malpighia glabra (fruit), ginsengpoeder Panax ginseng CA Meyer (wortel), capsule van plantaardige oorsprong(kleurstof: titaandioxide), mineralen (zink sulfaat, gist gekweekt op mediumverrijkt met selenium, Guanylor® chroom * (complex van gist en chroom chloride)),gehydrolyseerde rijst eiwit, vitaminen (Beta-caroteen van natuurlijkeoorsprong, D, E, B1, B2, niacine, pantotheenzuur, B6, foliumzuur, B12, biotine), antiklontermiddel: magnesiumstearaat en siliciumdioxide.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk PiLeJe
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen 50+
Effect Geeft meer energie, Lichamelijke prestatiebevorderend
Bevat Chroom, Ginseng, Selenium, Vitaminecomplex
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Keyword 50+, Vermoeidheid
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Pileje Multibiane Age Protect

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Pileje Multibiane Age Protect

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek