02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Pileje Multibiane kid immuniteit Siroop 150ml

Siroop 150ml
14,68 17,33
Op voorraad
14,68
-15% **
prijs apotheek: 17,33* Je bespaart: -2,65
Voedingssupplement op basis van propolis, vlier en vitamine D in de vorm van een siroop met abrikozensmaak speciaal voor kinderen. Bevordert de normale groei en ontwikkeling van het beendergestel en draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Weerstand, groei.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Goed schudden voor gebruik. Klaar voor gebruik of voor verdunning in een glas water van 200 ml.

Voor kinderen van 3 tot 4 jaar, een inname van 5ml per dag.
Voor kinderen van 4 tot 12 jaar, een inname van 10 ml per dag.
Duur van de suppletie : 15 à 30 dagen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Extract van vlier Sambucus nigra (bes), glucosesiroop, fructo-oligosacchariden, agavesiroop Agave Tequilana, honing (Mengsel van honing afkomstig en niet afkomstig uit de EU), acerolaextract Malpighia glabra (fruit), (maltodextrine, vitamine C), extract van propolis (drager : maltodextrine), water, zinkgluconaat, natuurlijk aroma (0,20 %), Bewaarmiddel : kaliumsorbaat, verdikkingsmiddel : gom van acacia en vitamine D3

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk PiLeJe
Aflevervorm Siroop
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Beendergestel, Weerstandsverhogend
Effect Weerstand verhogend
Bevat FOS (FructoOligoSacchariden), Propolis, Vitamine C, Vitamine D, Vlier, Zink
Doelgroep Kind
Leeftijdscategorie Vanaf 3 jaar
Smaak Abrikoos
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Pileje Multibiane kid immuniteit

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Vitamine-D-supplementen die je dagelijks of wekelijks moet nemen, zouden beter werken dan vitamine-D-supplementen die je maar 1x per maand moet nemen. Dat effect voornamelijk merkbaar bij mensen die een groter vitamine-D-tekort hebben.

Vaak volstaat de opname van vitamine D via de voeding en de aanmaak onder invloed van zonlicht niet. Vooral in de winter hebben mensen vaak te weinig vitamine D omwille van te weinig blootstelling aan de zon. Een vitamine-D-supplement van 400 tot 800 IE (Internationale Eenheden) per dag innemen in de herfst en winter volstaat voor de meeste mensen. Ben je een 65-plusser, heb je een donkere huidskleur, heb je een maagdarmoperatie ondergaan of leidt je aan een chronische ziekte? Dan wordt je vitamine-D-spiegel best opgevolgd door je huisarts, die een correcte dosering voor je kan bepalen.

Vitamine D is een vetoplosbaar vitamine dat bij overdosis in het lichaam opgestapeld wordt. Daardoor kan een overdosis vitamine D nadelige gevolgen hebben. Neem daarom nooit op eigen initiatief een dagelijkse hoeveelheid van 3000 IE (Internationale Eenheden) of meer in. Ook 3-maandelijkse doseringen zijn niet ideaal omwille van de hoge dosering die dan in 1 keer wordt toegediend. Kies daarom voor een dagelijkse dosering van 400 (kinderen) tot 800 IE (volwassenen).

De hoeveelheid vitamine D wordt meestal uitgedrukt in IE, dat staat voor internationale eenheden. Een hoeveelheid van 100 IE komt overeen met 2,5 µg. Indien je dagelijks een vitamine-D-supplement inneemt van 400- 800 IE, neem je dagelijks 10-20 µg vitamine D in.

Osteoporose of botontkalking ontstaat wanneer er meer bot wordt afgebroken dan aangemaakt. Daardoor worden je botten fragieler en verhoogt de kans dat je iets breekt.

De volgende maatregelen worden aanbevolen, zowel preventief als tijdens een behandeling van osteoporose:
  • vermijd overgewicht.
  • vermijd drastisch diëten.
  • beweeg voldoende bv. 30 minuten wandelen per dag (fietsen en zwemmen hebben weinig tot geen voordelig effect op osteoporose).
  • eet gezond bv. met voldoende zuivelproducten (1g calcium per dag).
  • vermijd roken en alcohol.
  • in geval van tekort aan vitamine D en/of calcium kan je een supplement innemen.
Indien deze maatregelen onvoldoende zijn, zal je huisarts een behandeling met een geneesmiddel overwegen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Pileje Multibiane kid immuniteit

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek