02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Pileje Multibiane Kid vitaminen en mineralen Zakjes 20 stuks

Zakjes 20 stuks
13,90 15,80
Op voorraad
13,90
-12% **
prijs apotheek: 15,80* Je bespaart: -1,90
Voedingssupplement op basis van vitaminen en mineralen in de vorm van zakjes met aardbeismaak. Draagt bij tot de normale groei van kinderen.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 zakje per dag oplossen in een glas water. Vanaf 3jaar 1 zakje per dag gedurende 20 dagen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Maltodextrine, magnesiumcitraat,rietsuiker, acerolasappoeder Malpighia punicifola / glabra (vrucht) (vitamine C), wortelsappoeder Daucus carota (wortel), quinoakiemen (Chenopodium quinoa Willd), zwarte Aalbespoeder Ribes nigrum (bes), broccolipoeder Brassica oleracea (bloem) abrikozenpoeder Prunus armeniaca (vrucht), natuurlijk aroma (1,14%), zinkgluconaat, foliumzuur, antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren, vitamine E van natuurlijke oorsprong, niacine, bètacaroteen van natuurlijke oorsprong, pantotheenzuur, zoetstof: steviaglycosiden) stevia-extracten, biotine, vitamine B12, riboflavine, vitamine B6, vitamine D3, thiamine.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk PiLeJe
Aflevervorm Zakjes
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Algemene samenstellingen
Bevat Mineralencomplex, Vitaminecomplex
Doelgroep Kind
Leeftijdscategorie Vanaf 3 jaar
Smaak Aardbei
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Pileje Multibiane Kid vitaminen en mineralen

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Pileje Multibiane Kid vitaminen en mineralen

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek