02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

Pilfood Plus Capsules 180 stuks

7 reviews
Capsules 180 stuks
34,96 49,95
Op voorraad
34,96
-31% **
prijs apotheek: 49,95* Je bespaart: -14,99
Voedingssupplement met vitaminen en zink, in de vorm van capsules. Bij haaruitval ten gevolge van roosvorming of een onevenwichtige voeding en bij breekbare,broze nagels.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Vitaminevoeding voor haar en nagels EigenschappenPil-Food levert het organisme sulfo-aminozuren die voor de opbouw van het haar en de vinger- en voetnagels onmisbaar zijn. Haaruitval tengevolge van roosvorming of een onevenwichtige voeding, constitutionele stoornissen van de haarvaten en nagels die al te breekbaar of broos zijn.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Aanvangsdosis: 2 capsules driemaal daags gedurende 2 tot 3 weken: onderhoudstherapie: driemaal daags 1 capsule. De capsules moeten in hun geheel worden ingenomen tijdens de maaltijden. Wat de nagels betreft mag slechts een verhoogde vitaliteit worden verwacht na een behandeling van tenminste 2 tot 3 maanden. Hoe bewarenLotnummer vermeld op de verpakking.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

per capsule: DL-methionine 200 mg; L (+) Cysteïne HCL 80 mg; L-Cystine 25 mg; Enzymehydrolysaat uit dierlijke proteïne 25 mg; Gierstextract 20 mg; Calciummpantothenaat 25 mg; vitamine B2 fosfaat 1 mg; vitamine B6 10 mg; Biotine (vitamine H) 0,2 mg; vitamine E 3 mg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Pilfood
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen voor haar en nagels Betere kwaliteit haar en nagels
Bevat Biotine, Cystine, Methionine, Overige, Vitaminen B-complex, Zink
Keyword Fijn haar, Nagels, Voedend
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Pilfood Plus

Na een periode van ziek zijn pilfood aangeschaft op aanraden van een kapster. Gebruik het nog dagelijks met een heel goed resultaat

Hanneke

Als je 1 maand 3 pilletjes per dag inneemt, dan zie je al een verbetering.

martine

Ik neem al jaren 1 capsule per dag. Mijn haren blijven vol en er is bijna geen haaruitval.

Leen

op aanraden van mijn kapster ben ik dit product beginnen nemen, pas na maanden zag en voelde ik echt resultaat en sindsdien blijf ik het gebruiken, nagels zijn veel sterker en mijn haar ziet en voelt er beter uit dan ooit.

vicky

Ik ben Pilfood beginnen nemen toen ik last begon te krijgen van meer haaruitval dan gewoonlijk. Als je consequent 3 pilletjes per dag neemt, helpt het echt! Bovendien krijgt je haar er gezonde glans van! Ik krijg zelfs regelmatig complimenten over mijn haar: amai, zo veel haar; amai, dat glanst zo mooi; .... Ik vind het een aanrader!!

Liesbeth

Jaren lang Pilfood gebruikt uit Zwitserland. Ik raakte er net zoveel geld aan kwijt als haren: nog steeds een heleboel :-(

Josephien

Mijn nagels en mijn haren zijn een stuk sterker geworden. Ik ben tevreden hiermee.

Magda
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek