Pixie Wratten Pen 1 stuks

1 reviews
19,56 27,95
Op voorraad
19,56
-31% **
prijs apotheek: 27,95* Je bespaart: -8,39
Revolutionaire cryotherapiepen met distikstofoxide voor de behandeling van wratten op handen en voeten. Bevriest de wrat tot -80° en dringt door tot in de 3e laag van de epidermis, de basislaag. Voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Wratten van de handen en voeten.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

ACTIVERING/ENKEL VÓÓR HET EERSTE GEBRUIK


Draai het witte deel van de pen één keer helemaal rond totdat de ster opnieuw in de gearceerde zone is.Hier is enige kracht voor nodig.

Het is niet zo erg als u de ster voorbij gearceerde zone draait.De pen is nu klaar voor gebruik. Doe dit uitsluitend vóór het allereerste gebruik.

VOLG DEZE STAPPEN TELKENS ALS U DE WRAT BEHANDELT:

1. Laden

Houd de pen met één hand stabiel, zodat hij niet van de tafel glijdt. Met de andere hand: druk de pen exact 2 seconden stevig in. Een kort sissend geluid en een lichte weerstand is zeer normaal.

2.CONTROLEREN / VERWIJDER DE DOP.

U moet nu ijsdamp zien. Gebruik de pen dan onmiddelijk.

3. BEHANDELEN / Druk de punt van de pen stevig tegen de wrat:

15 seconden op de handen, vingers en armen of 40 seconden op de voeten en tenen. Gebruik een klok.

4. NA DE BEHANDELING

Wacht 2 minuten na gebruik, vervang dan het gebruikte schuimpjes. De pen is nu klaar voor later gebruik. Plaats de dop terug en bewaar de pen in de koelkast.

Moet ik de behandeling herhalen?
Pixie® is zeer doeltreffend – al na een paar seconden wordt de kern van de wrat bereikt, waarna deze wordt vernietigd. Door de natuurlijke vervelling van de huid laat de wrat los. In de meeste gevallen verdwijnt de wrat al na één behandeling. Oude of grote wratten hebben mogelijk meer dan één behandeling nodig, vooral als ze zich op de voet bevinden. Herhaal de behandeling als de wrat na 14 dagen niet (geheel) is verdwenen (stappen 1, 2 en 3). Hebt u op uw vinger, voet of teen wratten dicht bij elkaar, behandel de wrat-ten dan één voor één. Wacht 14 dagen voordat u de volgende wrat behandelt. Raadpleeg uw arts als een wrat na 3 behandelingen niet is verdwenen. Vergeet niet tussen twee behandelingen minstens 14 dagen te wachten.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Pen met 1 N2O patroon en 6 wegwerp-schuimtipjes.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 4 jaar - op het gezicht, in de lies, op de genitaliën, op de hoofdhuid of op de slijmvliezen - door vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven - door diabetici of personen met bloedcirculatie- of bloedstollingsproblemen - Bij wratten op gevoelige huid en wees bijzonder voorzichtig bij een wrat op dunne huid (ter hoogte van de gewrichten) - indien de wrat en / of de omliggende huid bloedt of open, geïrriteerd, jeukend, geïnfecteerd of rood is - op gezonde huid (huid zonder wratten) - op waterwratten op de huid (‘molluscum contagiosum’ genaamd) of andere blaasjes of blaren - als u niet zeker weet of het gezwel een gewone wrat is. Probeer moeder-vlekken, recente gevasculariseerde en onregelmatige gezwellen - op iets wat huidkanker zou kunnen zijn (melanoom) niet te verwijderen.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Pixie
Aflevervorm Pen
Type product Verzorgingsproduct
Verzorging voeten Wratten
Behandelen van Handen, Voeten

Laatste reviews en ervaringen met Pixie Wratten

Ik heb het gebruikt voor mijn zoon van 8 jaar, op zijn dikke teen heeft hem 2 wratten. Hij schreeuwde van de pijn, 3 uren later nog altijd pijn. Ik heb nogtans alles gedaan zoals voorgeschreven, 40 seconden.

Cindy
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek