02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar
09-07-2015 | Sport en vitaliteit

Plaatselijk afslanken met Somatoline Intensief Afslankende Nachtkuur:

Geschreven door Natasha Somatoline afvallen

Ben jij op zoek naar een afslankkuur voor je hele lichaam en wil je graag afrekenen met die vervelende vetophopingen? Dan raden wij graag Somatoline Cosmetic Intensief afslankende nachtkuur aan. Na slechts 7 nachten word je wakker in een slanker en strakker lichaam. 

 

Hoe werkt het?

Het succes van Somatoline Intensief afslankende nachtkuur is te danken aan zijn warmte-effect die lokaal afslanken mogelijk maakt. Wanneer je de crème aanbrengt op de huid zal je merken dat de huid onmiddellijk opwarmt. Dit warmte-effect zorgt voor een betere bloedcirculatie en op die manier worden de actieve ingrediënten van het product veel beter opgenomen door de huid, wat zorgt voor een beter en sneller resultaat. Deze actieve ingrediënten zijn zeealgen, rode peper en cafeïne die ervoor zorgen dat het vet sneller afgebroken wordt en ze voorkomen nieuwe vetophopingen. Buikvet kan hierdoor dus aanzienlijk verminderen. Verder bevat het nog zeezouten die vooral een drainerend effect hebben, overtollig vocht zal makkelijker afgevoerd kunnen worden. De zeezouten zijn verrijkt met een witte klei uit de Amazone. Deze klei herstelt de huid met een dun laagje dat de huid afsluit om uitdroging tegen te gaan. De witte klei zorgt dus voor een natuurlijke hydratatie van de huid én zorgt nog eens extra voor de goede opname van de actieve bestanddelen voor een extra goed resultaat. Het silhouet wordt slanker en strakker en de huid mooier, zachter én gladder!

 

Hoe aanbrengen?

De Somatoline Intensief Afslankende Nachtkuur moet je één keer per dag aanbrengen voor het slapengaan. Het extra inmasseren van de crème is niet noodzakelijk, maar het effect wordt er wel door versterkt. Na zeven dagen zie je al resultaat, maar toch houd je de kuur best een volledige maand vol. Wees niet teleurgesteld als je op de weegschaal gaat staan: resultaten zijn enkel meetbaar in centimeters, niet in kilogram.

 

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.

Recente artikels