Pranarom Circularom circulatiespray Spray 100ml

Verfrissende en verlichtende spray bij zware en vermoeide benen. Zorgt onmiddellijk voor een fris gevoel. Dringt snel in en heeft een fris en zacht effect op de huid.

prijs apotheek: 24,98
18,74
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Bij zware en vermoeide benen.

Geschikt voor zwangere vrouwen vanaf de 6e maand zwangerschap.
Gebruiksaanwijzing:- 360° draaibaar spraysysteem.- Verstuif op de benen vanop een afstand van 15 cm, gedurende 2 à 3 seconden, vanaf de enkels naar boven. - Vervolgens lichtjes uitstrijken op de benen. Herhalen indien nodig (maximaal 6x/dag). - Mag ook op panty’s en kousen gebruikt worden.- Mag gebruikt worden tijdens de zwangerschap vanaf de 6de zwangerschapsmaand en tijdens de borstvoedingsperiode.
Met essentiële oliën 100% biologisch*: Akkermunt*, Jeneverbes*, Palmarosa*, Niaouli*, Citroeneucalyptus*, Italiaanse strobloem*, Lemongrass*, Katrafay*
- Vermijd contact met de ogen. - De handen voor en na het aanbrengen wassen. - Niet gebruiken bij kinderen. - Tegenaangewezen bij personen met antecedenten van koortsstuipen.- Uitwendig gebruik
Merk Pranarom
Aflevervorm Spray
Type product Medisch hulpmiddel, Verzorgingsproduct
Hart- en bloedvaten Zware benen

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!