promo
 (0)
Deel hier je ervaring met het product
9,4 / 10
 • Kathleen uit Oudegem schreef:
  Snelle levering, correcte prijs, super service!
  Mijn bestelling werd snel en correct geleverd. Er was echter 1 artikel bij waarbij de vervaldatum reeds volgende maand was. Ik deed hiervoor een mail. Nog geen half uur later kreeg ik al telefoon met de melding dat dit inderdaad niet kon en er werd mij beloofd dat er een nieuw artikel zou worden geleverd. Even later ontving ik een mail met een nieuwe track&trace-code. De volgende dag werd het vervangend artikel geleverd samen met een kleine, doch leuke attentie. Topservice dus, wat mij betreft!
 • Agnes uit Heppen schreef:
  Super handige site met uitgebreid aanbod tegen scherpe prijzen.
  De website is heel gebruiksvriendelijk, zet niet enkel aan tot kopen maar geeft ook degelijke achtergrondinformatie over allerlei thema's. Mijn bestelling werd zoals beloofd de volgende dag geleverd. Aangename verrassing was het handgeschreven welkomstkaartje erbij! Kortom: m'n kennismaking met Viata was heel positief, de site zit vanaf nu in m'n lijst van favorieten.
 • Chris uit 2800 schreef:
  Snelle levering
  Snelle levering groot aanbod

Pranarom Oleocaps+ Drainage 8 Capsules 30 stuks

Biologisch voedingssupplement met essentiële oliën waaronder jeneverbes die bijdraagt tot drainage van het organisme, in de vorm van capsules. Geschikt vanaf 12 jaar.

prijs apotheek: 14,83
11,57 -22%
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
1 capsule 's morgens en 's avonds bij de maaltijd, gedurende 14 dagen. Herhaal eventueel 2 tot 4 keer per jaar (vooral lente en herfst)
Niet langer gebruiken dan 14 dagen. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Niet gebruiken bij kinderen onder 12 jaar. Niet gebruiken bij nierfalen.
Merk Pranarom
Aflevervorm Capsules
Type product Fytotherapie
Bevat Overige
Aangewezen bij Waterophoping
Gedeelde ervaringen
  Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!