02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Pranarom Tea-tree Essentiële oliën 10ml

7 reviews
Essentiële oliën 10ml
6,02 8,60
Op voorraad
6,02
-31% **
prijs apotheek: 8,60* Je bespaart: -2,58
Deze krachtige antibacteriële essentiële olie heeft een gevarieerde werking : ze werkt ook tegen schimmels, parasieten en virussen, en ze stimuleert de immuniteit. Ze wordt ook gebruikt om de huid te beschermen en herstellen bij bestralingen.
Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Pranarom
Aflevervorm Essentiële oliën
Type product Fytotherapie
Aromatherapie Essentiële olie
Keyword Antibacterieel

Laatste reviews en ervaringen met Pranarom Tea-tree

Gebruikt als mondwater 3 druppels + 1 theelepel Calendula moedertinctuur in een glas water (op advies van mijn tandarts). Effectief in het verminderen van de tandgevoeligheid.

Drivet

Ik was gewend aan de theeboom uit Australië en ben zeer tevreden over de kwaliteit van deze olie. Het heeft de verwachtingen overtroffen. Ik kan het alleen maar aanraden.

Branca Barulli

Een goed 👍 product ruikt heerlijk. Ik gebruik het om vliegenspray te maar voor de paarden. Iedereen vindt het heerlijk ruiken.Maar ik gebruikt het ook voor de manen en wondjes. Voor de staart tegen zomer eczeem.

Josefine

Fantastisch en zuiver natuurproduct. Werkt tegen schimmels en allergieën. Regelmatig aanbrengen en met wat geduld is de genezing nabij.

Christine

Na vijftien dagen dagelijks gebruik op twee nagels zie ik een duidelijke verbetering van de nagelkleuring, dus het lijkt effectief te zijn tegen schimmelnagels. Te zien op de lange termijn, maar het is een goede start!

catherine

Ik gebruik dit product op mijn huid tegen onzuiverheden en acne, ook meng ik het in mijn groene klei masker dat ik wekelijks maak. Het is echt een natuurlijk wonderproductje!

Sofie

natuurlijk product en een goed merk!

Jolien
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek