02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Prevalon Lyco Tabletten 60 stuks

3 reviews
Tabletten 60 stuks
23,15 31,29
Op voorraad
23,15
-26% **
prijs apotheek: 31,29* Je bespaart: -8,14
Voedingssupplement met soja-isoflavonen, lycopeen en vitamine E, in de vorm van tabletten. Vitamine E helpt cellen te beschermen tegen oxidatieve stress. Verbetert het mannelijk welzijn.
Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Prevalon
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen 50+, Aanvullend
Bevat Vitamine E
Doelgroep Man
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Keyword Beschermend, Man
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Prevalon Lyco

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Prevalon Lyco

Zeer efficiënt

Luc

Hiermee zakte de psi waarde een beetje maar wat vooral :de waarde steeg niet meer na twee jaar toename.Neem het nu reeds geruime tijd en heb er geen nevenwerking van.

wim

op aanraden van Viata kocht ik dit daar een ander produkt dat mijn man nam niet meer kan gekocht worden! is een vitamine supplement en geeft ook bescherming tegen prostaatproblemen! geen nevenwerkingen!

jacqueline
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek