02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Chat met ons

Primaprox - Prostaat Capsules 60 stuks

Capsules 60 stuks
47,05 51,74
Op voorraad
47,05
-9% **
prijs apotheek: 51,74* Je bespaart: -4,69
Natuurlijk voedingssupplement op basis van o.a. granaatappel en Javaanse kurkuma, dat bijdraagt tot het behoud van een normale prostaatfunctie, in de vorm van capsules. Ondersteunt de behandeling van prostaatkanker.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Draagt bij tot een normale prostaatfunctie.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Bij acuut gebruik: 4 caps per dag ( 2 's morgens en 2 's avonds). Bij langdurig gebruik: 1 capsule 's morgens en 1 capsule 's avonds. Voor een optimale werking neem je het best 10 min. voor het eten. Bij gevoelige maag of oprispingen, best tijdens de maaltijd nemen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Safraan, Javaanse Kurkuma, Granaatappel, Tomaat, Meltodextrine, Colloïdaal Siliciumdioxide, Groene klei, Johannesbroodboompitmeelgompoeder, sporen van Lycopodium clavatum (Grote wolfsklauw) en cellulose. PRIMAPROX bevat geen synthetische bewaarmiddelen, zoetstoffen, smaakstoffen, geurstoffen, gelatine, lactose, dierlijke substanties, gluten of soja.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet geschikt voor vrouwen en kinderen. Curcuma heeft een bloedverdunnende werking. Vraag daarom raad aan uw arts alvorens dit product te combineren met bloedverdunnende middelen. Afhankelijk van de gebruikte oogst, kunnen zowel de smaak, de kleur als de geur van dit product variëren, maar de kwaliteit en werking blijven steeds verzekerd.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Primrose
Aflevervorm Capsules
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Bevat Overige
Aangewezen bij Prostaatproblemen
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Primaprox - Prostaat

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek