02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Primemo - Geheugen Capsules 60 stuks

Capsules 60 stuks
26,85 36,87
Op voorraad
26,85
-27% **
prijs apotheek: 36,87* Je bespaart: -10,02
Natuurlijk voedingssupplement in de vorm van capsules ontwikkeld op basis van jarenlange professionele ervaring in de fytotherapie.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Primemo bevat 4 planten:

Groene thee kennen we allemaal als gezonde drank. Het werkt opwekkend en versterkend, maar het verbetert ook onze aandacht en concentratie. Primemo bevat zowel een extract als een poeder van groene thee in de meest optimale concentratie en verhouding.

Het tweede bestanddeel van dit supplement is minder gekend: scharlei. Primemo bevat de bladeren ervan, die rijk zijn aan etherische olie en die voor heldere gedachten zorgen.

De wortel van jatamansi is ook rijk aan etherische olie en wordt in India al eeuwen veelvuldig gebruikt, o.a. ook bij tijdelijke stresstoestanden. Het blijkt ook dat jatamansi een anti-oxidant werking heeft.

De laatste plant die we aanhalen is de witte of wilde paardenkastanje. Het zijn niet de kastanjes die gebruikt worden in de Primemo capsules, maar de bladeren die rijk zijn aan flavonoïden, stoffen met vele heilzame eigenschappen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

Kinderen vanaf 6 jaar: 2 x daags 1 capsule.  Studenten: 3 capsules per dag.  Volwassenen: 1 capsule 's morgens, 2 capsules 's middags, 1 capsule 's avonds.  Optimale werking: 10 minuten voor het eten met een glas water. Bij een gevoelige maag: tijdens de maaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Groene thee (Camellia sinensis), scharlei (Salvia sclarea), witte paardenkastanje (Aesculus hippocastanum), jatamansi (Nardostachys jatamansi).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Primrose
Aflevervorm Capsules
Type product Fytotherapie
Supplementen zenuwstelsel Geheugen verbeteren
Bevat Overige samenstellingen
Leeftijdscategorie Vanaf 6 jaar, Voor volwassenen
Tijdstip inname Meermaals per dag

Laatste reviews en ervaringen met Primemo - Geheugen

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek