02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Priorin Tegen haaruitval met biotine Capsules 120 stuks

5 reviews
Capsules 120 stuks
54,22 69,95
Op voorraad
54,22
-22% **
prijs apotheek: 69,95* Je bespaart: -15,73
Voedingssupplement tegen haaruitval, in de vorm van capsules. Versterkt de haarwortel en stimuleert de haargroei, draagt bij tot de instandhouding van volumineus, glanzend en sterk haar.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

De haarwortel speelt een belangrijke rol in de haargroei: in de haarwortel worden de haarcellen aangemaakt en krijgt het haar zijn kleur. In bepaalde omstandigheden kan de haarwortel een extra behoefte aan voedingsstoffen hebben vermits het een intensief proces is dat veel energie vergt. Deze extra voeding is belangrijk om het natuurlijk groeiproces van het haar te ondersteunen. Priorin is daarom ontwikkeld tegen haaruitval en om de normale groei van het haar te ondersteunen. Priorin is een voedingssupplement met een speciale combinatie van de natuurlijke bouwstoffen gierstextract, tarwekiemolie, L-Cystine en vitamine B5 die de haarwortel voeden. Hierdoor wordt een gezonde haargroei van binnenuit ondersteund. De natuurlijke bouwstoffen gierstextract, tarwekiemolie, L-Cystine en vitamine B5 ondersteunen een gezonde haargroei.Biotine (vitamine H) :Biotine ondersteunt een gezonde haargroei van binnenuit en houdt je haar sterk. Je haar voelt sterk, vol en gezond aan. Het gezonde haar is stevig verankerd in de hoofdhuid.L-Cystine :L-Cystine is een zwavelhoudend aminozuur dat -samen met andere aminozuren- zorgt voor de vorming van het eiwit keratine, het hoofdbestanddeel van haar en nagels. Gierstextract (met Miliacine) : is afkomstig van één van de oudste gecultiveerde planten in dewereld en bevat Miliacine en verschillende vetzuren zoals oliezuur en linolzuur.Calciumpantothenaat (vitamine B5) : maakt deel uit van het vitamine B complex.VOORDELEN :- Zonder hormonen: Priorin bevat geen hormonen, het veroorzaakt dus geen haargroei op ongewenste plaatsen of gewichtstoename.- Natuurlijke formule- 90% van de consumenten ervaren een verbetering van het uiterlijk van het haar na 12 weken- Kan worden gebruikt tijdens de zwangerschap en de borstvoedingsperiode

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Fijne haren, doffe, broze haar en nagels.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet per dag, bij voorkeur na de maaltijd, voor minstens 3 maanden.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Draagstof (Tarwekiemolie (Tritici aestivi oleum virginale)) - Gierstextract (Milii Flavi Fructus (Panicum miliaceum)) - Geleermiddel (Gelatine) - Bevochtiger (E422) - Verdikkingsmiddel (E901) - Calcium-D-pantothenaat (micro-geïncapsuleerd) - Gezuiverd water - Emulgator (Lecithine van soja) - L-Cystine - Biotine - Stabilisator (E530) - Kleurstoffen (E172, E171) - Aroma’s (Vanilline, p-Methoxyacetofenon).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Priorin
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen voor haar en nagels Haarglans verbeteren, Haaruitval tegengaan
Bevat Biotine, Miliacine, Overige samenstellingen
Doelgroep Man, Vrouw
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Priorin Tegen haaruitval met biotine

Cine mijn ervaring al gemeld

Francine Stuyckens

Prima product werkt echt tegen haarverlies

Cine

Door mijn zenuwen had ik drie grote plekken gekregen waar mijn haar volledig weg was toen heeft een specialist mij priorin voor geschreven had met ongelooflijk werking Nu heb ik terug priorin aangekocht na terug haaruitval .Een heel goed product .

Noens Marie Therese

Door mijn zenuwen had ik drie grote plekken gekregen waar mijn haar volledig weg was toen heeft een specialist mij priorin voor geschreven had met ongelooflijk werking Nu heb ik terug priorin aangekocht na terug haaruitval .Een heel goed product .

Noens Marie Therese

Ik neem nu sinds een jaar priorin in en ben er zeer tevreden over. Had al verschillende produkten getest ma weinig resultaat vond ik zelf. Priorin heeft mijn haaruitval geminderd en voel me er heel goed bij.

Claudia
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek