02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Progyn Capsules 20 stuks

1 reviews
Capsules 20 stuks
15,62 17,95
Op voorraad
15,62
-13% **
prijs apotheek: 17,95* Je bespaart: -2,33
Voedingssupplement op basis van lactobacillen om de verstoorde intieme flora (door bijvoorbeeld antibiotica) te herstellen of om de verspreiding van gist en schadelijke bacteriën tegen te gaan, in de vorm van capsules. Indien men gevoelig is voor vaginale infecties kan het preventief gebruikt worden in de volgende gevallen: gebruik antibiotica, tijdens de zwangerschap, voor mensen met diabetes, vrouwen die een anticonceptiemiddel gebruiken, tijdens de overgang...;
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Indicaties: herstelt de intieme flora; voorkomt stoornissen door inname van antibiotica; remt de vermeerdering van gisten en negatieve bacteriën af; bacteriële vaginose; candidose; acute, chronische en recurrente infecties; preventief in geval van: antibiotherapie, zwangerschap, diabetes, contraceptie, menopause…; Progyn is ook aangeraden voor zwangere vrouwen en tijdens de periode van borstvoeding. De behandeling van vaginitis door herkolonisatie van lactobacillen is heel recent. De oorzaak van deze infecties is vaak te wijten aan een intestinale haard (frequentie = 33 %). Deze vaststelling kan een verklaring betekenen voor de recurrerende infecties bij bepaalde patiënten. De transfer van het intestinale naar genitale systeem van bepaalde probioticastammen werd recent aangetoond via genetische typering (PCR) van de gebruikte stammen. Deze eigenschap van het transfereren van bepaalde stammen is niet zonder belang, want het maakt een orale behandeling mogelijk, met bovendien een betere aanpak van de (mogelijke) intestinale haard.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 capsule per dag, oraal in te nemen voor minstens 20 dagen. Geschikt voor alle leeftijden en geschikt bij zwangerschap en borstvoeding.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Lactobacillen: Lactobacillus brevis 80 mg, Lactobacillus acidophilus 80 mg, Lactobacilus rhamnosus 40 mg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Progyn
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Doelgroep Vrouw
Aangewezen bij Vaginale infectie
Keyword Vaginale flora, Vaginale infectie
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Progyn

Doet wat het beloofd ,helpt balans in orde te houden

K
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek