02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Progyn Capsules 60 stuks

3 reviews
Capsules 60 stuks
33,50 38,50
Op voorraad
33,50
-13% **
prijs apotheek: 38,50* Je bespaart: -5,00
Voedingssupplement op basis van lactobacillen om de intieme flora te herstellen die verstoort kan zijn door het gebruik van antibiotica, om de verspreiding van gist en schadelijke bacteriën tegen te gaan of indien men gevoelig is voor vaginale infecties kan het preventief gebruikt worden in de volgende gevallen: antibiotica, tijdens de zwangerschap, voor mensen met diabetes, vrouwen die een anticonceptiemiddel (de pil) tijdens de overgang ...;
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Indicaties: herstelt de intieme flora; voorkomt stoornissen door inname van antibiotica; remt de vermeerdering van gisten en negatieve bacteriën af; bacteriële vaginose; candidose; acute, chronische en recurrente infecties; preventief in geval van: antibiotherapie, zwangerschap, diabetes, contraceptie, menopause…; Progyn is ook aangeraden voor zwangere vrouwen en tijdens de periode van borstvoeding. De behandeling van vaginitis door herkolonisatie van lactobacillen is heel recent. De oorzaak van deze infecties is vaak te wijten aan een intestinale haard (frequentie = 33 %). Deze vaststelling kan een verklaring betekenen voor de recurrerende infecties bij bepaalde patiënten. De transfer van het intestinale naar genitale systeem van bepaalde probioticastammen werd recent aangetoond via genetische typering (PCR) van de gebruikte stammen. Deze eigenschap van het transfereren van bepaalde stammen is niet zonder belang, want het maakt een orale behandeling mogelijk, met bovendien een betere aanpak van de (mogelijke) intestinale haard.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

2 gelules per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Lactobacillen: Lactobacillus brevis 80 mg, Lactobacillus acidophilus 80 mg, Lactobacilus rhamnosus 40 mg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Progyn
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Doelgroep Vrouw
Aangewezen bij Vaginale infectie
Keyword Vaginale flora, Vaginale infectie
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Progyn

Het werkt prima Ik ben er heel blij mee dat mijn gynecoloog me heeft verteld dat ik dit product moest gaan gebruiken.

Mieke

eindelijk van mijn vaginale klachten af! geen dokter kon het oplossen en nu na een week twee capsules per dag, opgelost!

sandy

Werkt echt heel goed zoals beschreven staat.

Ann
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek