02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Promensil Tabletten 90 stuks

Tabletten 90 stuks
32,99 59,99
promo
van 30/04/2022 tot 31/05/2022 (of tot einde van voorraad in promotie)
Op voorraad
32,99
-45% **
prijs apotheek: 59,99* Je bespaart: -27,00
Voedingssupplement op basis van rode klaver extracten, in tabletvorm. Het is aangewezen om de ongemakken in verband met de menopauze te bestrijden.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Promensil Original is speciaal samengesteld om 40 mg hoogsterke gestandaardiseerde rode klaver isoflavonen (fyto-oestrogenen) te leveren die van binnenuit werken voor een hormonale balans en langdurige ondersteuning tijdens de menopauze.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Menopauze.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tot 2 tabletten per dag, tijdens de hoofdmaaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Bulkmiddelen (Dicalciumfosfaat, Microkristallijne Cellulose), Rode Klaver Extract (Trifolium Pratense) 40 mg, Tablet Coating (Hydroxypropylmethylcellulose, Kleuren: Titaandioxide & IJzeroxiden, Glansmiddel: Polyethyleen Glycol), Antiklontermiddelen (Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat), Antioxidant (Alfa Tocoferol), Emulgator (Vernet natriumcarboxymethylcellulose), Emulgator (Vernet natriumcarboxymethylcellulose), Anti-oxyderend (Alfa Tocoferol).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Promensil
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat Isoflavonen = fyto-oestrogenen
Aangewezen bij Menopauze
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Promensil

Iso-flavonen of fyto-oestrogenen zijn onder andere aanwezig in Japanse duizendknoop, lijnzaad, rode klaver, salie en soja. 


De hoeveelheid die je via de voeding binnenkrijgt via bv. sojabonen en lijnzaad vormt geen probleem in geval van hormoongevoelige borst-, baarmoeder- en eierstokkankers. 

Voedingssupplementen echter bevatten vaak hoge concentraties aan fyto-oestrogenen. Daarnaast zijn er weinig studies naar het effect van dit soort supplementen op hormoongevoelige kankers. Daarom worden voedingssupplementen met iso-flavonen bij hormoongevoelige kankers afgeraden.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Promensil

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek