Protefix kleefcrème extra sterk Kleefcrème 40ml

De Protefix Kleefcrème Extra-Sterk zorgt voor een urenlange kleefkracht, ook op een vochtige prothese. Deze kleefcrème is ook geschikt bij een sterke speekselvloed.

prijs apotheek: 6,10
4,88 -20%
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Kleefcrème voor kunstgebitten, muntsmaak, langdurige werking. Variante hierbij is de kleefcrème met Aloe Vera: mild en aangenaam voor het mondslijmvlies. Geschikt voor patiënten met gevoelig mondslijmvlies.
Mondslijmvlies en prothese reinigen, kleine strookjes kleefcrème aanbrengen op het vochtige gebit, gebit in de mond plaatsen en enkele seconden goed aandrukken. Nog 5 minuten wachten alvorens iets te eten.
Poly(methylvinylether/maleinezuur)natrium-calcium gemengde zouten 30%, Carboxymethylcellulose 23%, Paraffine, Vaseline, Siliciumdioxide, Menthol, Azorobijn, p-Hydroxybenzoëzuurmethylester.  De Aloe Vera variante bevat de identieke formule met bovendien Aloe vera barbadensis miller.
Raad

Na gebruik tube goed sluiten. Indien de crème stijf wordt, de tube enkele ogenblikken in warm water dompelen alvorens hem te gebruiken.
Merk Protefix
Aflevervorm Kleefcrème
Type product Mond- en tandverzorging
Type kunstgebitproducten Bevestiging
Verzorging van Mond en tanden
Gedeelde ervaringen
  Herma
  17/07/2018
  Een fantastische kleefcrème!
  harry
  24/02/2018
  langdurige kleefkracht en voordeel is dat het aangebracht kan worden op natte prothese. Reed er vroeger speciaal voor naar Duitsland, gelukkig nu ook hier te verkrijgen.
  Willy
  01/07/2017
  Voldoet perfect aan al mijn verwachtingen - service inbegrepen- dus 10 op 10.
  Suzie
  28/06/2017
  Super crème.
  Herriette
  25/06/2017
  Tot heden het beste kleef crème uit alle geprobeerde andere merken