02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Proxeed Women Inositol Zakje 30 stuks

Zakje 30 stuks
45,00 50,00
Op voorraad
45,00
-10% **
prijs apotheek: 50,00* Je bespaart: -5,00
Voedingssupplement op basis van myo-inositol, methylfolaat, aminozuren, vitaminen en mineralen in de vorm van zakjes, ter ondersteuning van de ovulatie en het hormonaal evenwicht bij vrouwen. Aangewezen voor vrouwen met een zwangerschapswens.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

De originele Proxeed Women-formulering is verbeterd met myoinositol en methylfolaat om de ovulatie en het hormonale evenwicht verder te ondersteunen. Van myoinositol is aangetoond dat het de ovulatie verbetert bij vrouwen met polycysteus ovariumsyndroom (PCOS). Methylfolaat is de biologisch actieve vorm van foliumzuur. Tot 30% van de vrouwen heeft een verminderd vermogen om foliumzuur om te zetten in methylfolaat.

De unieke formule van Proxeed Women Inositol bevat de juiste balans van hoogwaardige voedingsstoffen zoals carnitines, myoinositol, methylfolaat, vitamines, mineralen en antioxidanten die nodig zijn om de preconceptiegezondheid te ondersteunen en de kans op zwangerschap te vergroten.

ondersteuning van normale hormonale activiteit en ovulatie
de kwaliteit van eieren behouden door ze van energie te voorzien en ze te beschermen tegen oxidatieve stress
bevruchting, gezonde celdeling en de innesteling van de bevruchte eicel stimuleren.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Zwangerschapswens.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 zakje per dag, gedurende minimum 4 tot 6 maanden of de periode van een gewenste zwangerschap.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

L-carnitine 500 mg, Acetyl-L-carnitine 250 mg, L-arginine 500 mg, L-cysteïne 100 mg, zink 5 mg (50%*), Methyltetrahydrofolaat 400 µg (200%*), Vitamine E 30 mg (25%*), Vitamine B6 2 mg (143%*), Vitamine B5 6 mg (100%*), Vitamine B12 2.5 µg (100%*), Vitamine C 90 mg (112%*), Vitamine D3 5 µg (50%*), Selenium 27.5 µg (50%*), Ijzer 7 mg (50 %*), Koper 0.5 mg (5%*), Beta-caroteen 4.8 mg (100%*), Myo-inositol 1000 mg. Halal.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Proxeed
Aflevervorm Zakje
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Zwangerschap
Bevat Inositol, Mineralencomplex, Vitamine B12, Vitamine B6, Vitamine B9, foliumzuur, Vitamine C, Vitamine D, Vitamine E
Doelgroep Vrouw
Aangewezen bij Zwangerschapswens
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Sinaasappel
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Proxeed Women Inositol

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Vitamine-D-supplementen die je dagelijks of wekelijks moet nemen, zouden beter werken dan vitamine-D-supplementen die je maar 1x per maand moet nemen. Dat effect voornamelijk merkbaar bij mensen die een groter vitamine-D-tekort hebben.

Vaak volstaat de opname van vitamine D via de voeding en de aanmaak onder invloed van zonlicht niet. Vooral in de winter hebben mensen vaak te weinig vitamine D omwille van te weinig blootstelling aan de zon. Een vitamine-D-supplement van 400 tot 800 IE (Internationale Eenheden) per dag innemen in de herfst en winter volstaat voor de meeste mensen. Ben je een 65-plusser, heb je een donkere huidskleur, heb je een maagdarmoperatie ondergaan of leidt je aan een chronische ziekte? Dan wordt je vitamine-D-spiegel best opgevolgd door je huisarts, die een correcte dosering voor je kan bepalen.

Vitamine D is een vetoplosbaar vitamine dat bij overdosis in het lichaam opgestapeld wordt. Daardoor kan een overdosis vitamine D nadelige gevolgen hebben. Neem daarom nooit op eigen initiatief een dagelijkse hoeveelheid van 3000 IE (Internationale Eenheden) of meer in. Ook 3-maandelijkse doseringen zijn niet ideaal omwille van de hoge dosering die dan in 1 keer wordt toegediend. Kies daarom voor een dagelijkse dosering van 400 (kinderen) tot 800 IE (volwassenen).

De hoeveelheid vitamine D wordt meestal uitgedrukt in IE, dat staat voor internationale eenheden. Een hoeveelheid van 100 IE komt overeen met 2,5 µg. Indien je dagelijks een vitamine-D-supplement inneemt van 400- 800 IE, neem je dagelijks 10-20 µg vitamine D in.

Osteoporose of botontkalking ontstaat wanneer er meer bot wordt afgebroken dan aangemaakt. Daardoor worden je botten fragieler en verhoogt de kans dat je iets breekt.

De volgende maatregelen worden aanbevolen, zowel preventief als tijdens een behandeling van osteoporose:
  • vermijd overgewicht.
  • vermijd drastisch diëten.
  • beweeg voldoende bv. 30 minuten wandelen per dag (fietsen en zwemmen hebben weinig tot geen voordelig effect op osteoporose).
  • eet gezond bv. met voldoende zuivelproducten (1g calcium per dag).
  • vermijd roken en alcohol.
  • in geval van tekort aan vitamine D en/of calcium kan je een supplement innemen.
Indien deze maatregelen onvoldoende zijn, zal je huisarts een behandeling met een geneesmiddel overwegen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Proxeed Women Inositol

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek