Pure B Forte Smelttabletten 30 stuks

Smelttabletten 30 stuks
12,41 14,95
Op voorraad
12,41
-17% **
prijs apotheek: 14,95* Je bespaart: -2,54
Voedingssupplement op basis van vitamines B6, B8, B11 en B12, in de vorm van smelttabletten met aardbeiensmaak. Draagt bij tot een normale stofwisseling, de vermindering van vermoeidheid, een normale werking van het zenuwstelsel, een goed immuunsysteem, ...
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1 maal per dag 1 smelttablet onder de tong laten smelten.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

zoetmiddelen: xylitol, mannitol; vulmiddel: microkristallijn cellulose; antiklontermiddel: stearinezuur; zuurteregelaar: citroenzuur;actief bestanddeel: vitamine B6 - pyridoxine hcl (428,6% RI*); drager: maltodextrine; actief bestanddeel: vitamine B12 -methylcobalamine (120.000% RI*); aroma: aardbei aroma; actief bestanddeel: vitamine B11 - foliumzuur (200% RI*);vulmiddel: siliciumdioxide; actief bestanddeel: vitamine B8 - biotine (600% RI*).*RI=Referentie Inname

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Pure
Aflevervorm Smelttabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Vermoeidheid, Vitamine B complexen
Bevat Overige, Vitamine B12, Vitamine B6
Doelgroep Kind, Man, Veganist, Vrouw
Leeftijdscategorie Vanaf 12 jaar
Smaak Aardbei
Keyword Vegetarisch
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Pure B Forte

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Pure B Forte

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek