02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Pure B Omni Capsules 60 stuks

Capsules 60 stuks
15,37 21,95
promo
van 01/12/2023 tot 31/12/2023 (of tot einde van voorraad in promotie)
Op voorraad
15,37
-30% **
prijs apotheek: 21,95* Je bespaart: -6,58
Voedingssupplement op basis van een compleet vitamine B complex, choline, inositol en PABA in de vorm van plantaardige capsules, ter aanvulling van de dagelijkse vitamine B behoefte. Geschikt voor veganisten, zwangere, vrouwen die borstvoeding geven, volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

- Pure B Omni is een compleet vitamine B complex. Het bevat hooggedoseerde vitamine B12 in de meest effectieve en lichaamseigen vormen (methylcobalamine en adenosylcobalamine) in combinatie met adequaat gedoseerde foliumzuur, biotine, B6, B5, B3, B2, B1, PABA, choline en inositol.

- Een B complex is zeer goed voor de gezondheid: B vitamines werken nauw samen. Ook de vitamine B-achtige stoffen PABA, choline en inositol maken deel uit van dit netwerk.
Als groep verbeteren ze de opname van iedere afzonderlijke B-vitamine. Wanneer een tekort van 1 bepaalde vitamine B ontstaat, volgt vaak ook een tekort van de overige B-vitamines. De inname van 1 bepaalde vitamine B zorgt ervoor dat de behoefte aan andere B vitamines toeneemt.

- Een B complex draagt bij tot de normale energieleverende stofwisseling, helpt de goede werking van het zenuwstelsel behouden, ondersteunt de normale psychologische functies, is goed voor de normale vorming van rode bloedcellen, helpt de goede werking van het immuunsysteem te behouden en is goed voor het behoud van gezond haar en huid.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Vitamine B behoefte.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tot 2 capsules per dag na het eten.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

100mg choline (cholinebitartraat), 50mg inositol, 25mg vitamine B1 (thiaminehydrochloride), 27mg vitamine B3 (nicotinamide), 12,5mg vitamine B5 (calcium-D-pantothenaat), 10mg vitamine B2 (natriumriboflavine-5'-fosfaat), 12,5mg PABA (para-aminobenzoëzuur), 150μg vitamine B8 (D-biotine), 3mg vitamine B6 (pyridoxal- 5'-fosfaat), 1500μg vitamine B12 (methylcobalamine en 5'-deoxyadenosylcobalamine), 250μg vitamine B11 (foliumzuur; (6S)-5-methyltetrahydrofoliumzuur, glucosaminezout)


Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Pure
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Vitamine B complexen
Bevat Inositol, PABA, Vitaminen B-complex
Doelgroep Man, Veganist, Vrouw
Leeftijdscategorie Vanaf 12 jaar, Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Pure B Omni

Ja, de Pure supplementen zijn allemaal gluten- en lactosevrij.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Pure B Omni

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek