02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Pure Curcuma+ Tabletten 30 stuks

Tabletten 30 stuks
19,76 21,95
Op voorraad
19,76
-10% **
prijs apotheek: 21,95* Je bespaart: -2,19
Voedingssupplement op basis van kurkuma en vitamines C & D, in de vorm van tabletten. Draagt bij tot de soepelheid van gewrichten, de vorming van kraakbeen en de werking van de spieren.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: Bij voorkeur 1 tablet per dag. Als startkuur kan gedurende 2 weken ook 1 tablet 1 of 2 maal daags genomen worden.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

actief bestanddeel: Kurkuma-extract (Curcuma longa L. 64:1 tot 66:1 - Curcumin C3 complex® gestandaardiseerd op ≥ 95%curcuminoïden); vulmiddelen: microkristallijne cellulose, dicalciumfosfaat; actief bestanddeel: L. ascorbinezuur (vit.C) - 75% RI*;antiklontermiddel: stearinezuur; glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose; bevochtigingsmiddel: glycerol; glansmiddelen:bijenwas, carnaubawas; actief bestanddeel:cholecalciferol (vit.D) - 100% RI*.* RI= Referentie Inname. Zonder gluten of lactose.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet aangewezen bij zwangerschap, borstvoeding, obstructie van de galwegen en gebruik van orale anticoagulantia. Bespreek in deze gevallen het gebruik eerst met uw arts of apotheker.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Pure
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat Kurkuma, Vitamine C
Aangewezen bij Kraakbeenproblemen
Keyword Vegetarisch
Toedieningswijze Oraal
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Pure Curcuma+

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek