02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Pure Encapsulations L-lysine Plus Capsules 90 stuks

Capsules 90 stuks
25,62 28,47
Op voorraad
25,62
-10% **
prijs apotheek: 28,47* Je bespaart: -2,85
Voedingssupplement op basis van L-lysine, selenium en zink, in de vorm van plantaardige capsules. Draagt bij om de immuniteit en de gezondheid van de huid te ondersteunen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

L-lysine is een essentieel aminozuur. Het lichaam kan het dus niet zelf aanmaken. We nemen L-lysine vooral op via voedingsmiddelen van dierlijke oorsprong. L-lysine is een belangrijk bestanddeel van lichaamseiwitten. De spoorelementen selenium en zink dragen bij tot een normale werking van het immuunsysteem en beschermen lichaamscellen tegen oxidatieve stress. L-Lysine plus is ideaal voor het invullen van een verhoogde behoefte en aangewezen bij een voornamelijk vegetarisch of veganistisch voedingspatroon.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 capsules per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per 2 capsules : L-lysine 800 mg, Selenium (natriumseleniet) 60 mcg, Zink (zinkpicolinaat) 6 mg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Pure encapsulations
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend
Bevat Lysine, Selenium, Zink
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder specifieke smaak
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Pure Encapsulations L-lysine Plus

Het aminozuur arginine speelt een belangrijke rol bij groeiprocessen en zo ook bij de groei van koortsblaasjes. Pas daarom op met arginine rijke voeding zoals graanproducten, noten en cacao. Het aminozuur lysine is de tegenhanger van arginine en heeft daarom een positief effect bij een herpes infectie zoals koortslip.

De capsules van Pure Encapsulations mogen, met uitzondering van de Bromelaïne DR, allemaal opengemaakt worden. De producten die wateroplosbaar zijn, kan je oplossen in water en de vetoplosbare producten kan je bijvoorbeeld oplossen in yoghurt.

Het volledige assortiment van Pure Encapsulations is vegetarisch, met uitzondering van de Pure Encapsulations Collageen.

De voedingssupplementen van Pure Encapsulations zijn vrij van overbodige toevoegingen, kunstmatige kleur-, smaak- en zoetstoffen, GGO'S, gluten, magnesiumstearaat en allerlei veel voorkomende allergenen, zoals tarwe, ei, noten en pinda's.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Pure Encapsulations L-lysine Plus

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek