02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Chat met ons

Pure Encapsulations Magnesium Energy Capsules 60 stuks

Capsules 60 stuks
21,61 22,78
Op voorraad
21,61
-5% **
prijs apotheek: 22,78* Je bespaart: -1,17
Voedingssupplement op basis van magnesium, vitamine B12 en taurine, in de vorm van plantaardige capsules. Ideaal voor sporters. Aangewezen ter ondersteuning voor een goede werking van de spieren en een normaal energiemetabolisme.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Bij sport en verhoogde inspanning van de spieren heeft het lichaam extra voedingsstoffen nodig waaronder een ruim aanbod van magnesium. Magnesium Energy vult de mineralen magnesium, natriumbicarbonaat, vitamine B12 en taurine aan. Magnesium in de zeer goed opneembare citraat- en glycinaatvorm is uitermate geschikt bij sportieve inspanning.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Voor een doeltreffende werking van de spieren

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 capsule 3 keer per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per 3 capsules : Magnesium (magnesiumcitraat, magnesiumbisglycinaat) 300 mg, Natrium (natriumbicarbonaat) 65 mg, Vitamine B12 (methylcobalamine) 10 mcg, Taurine 40 mg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Pure encapsulations
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend
Bevat Magnesium, Natrium, Taurine, Vitamine B12
Doelgroep Man, Sporter, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Pure Encapsulations Magnesium Energy

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Pure Encapsulations Magnesium Energy

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek