02/793 09 34

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Pure Valeriana + Tabletten 20 stuks

1 reviews
10,75 12,95
Op voorraad
10,75
-17% **
prijs apotheek: 12,95* Je bespaart: -2,20
Voedingssupplement op basis van valeriaan, passieflora en magnesium in de vorm van tabletten. Helpt bij spanningen en slaap moeilijkheden.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

EIGENSCHAPPEN VAN VALERIAAN : Valeriaanextract  is een natuurlijke rustgever waarbij door klinische studies is aangetoond dat het de  slaapbereidheid bevordert (slaapopwekkend) en een natuurlijke gezonde slaap ondersteunt. De wortel van de valeriaan bevat bestanddelen die een zeer effectieve werking hebben. Men kan het gebruiken zonder in het dagelijkse leven een negatieve invloed te ondervinden.

EIGENSCHAPPEN VAN PASSIFLORA : Passiflora extract is een natuurlijk en zuiver preparaat dat een gunstige invloed heeft bij tijdelijke stresssituaties en innerlijke onrust.

EIGENSCHAPPEN VAN MAGNESIUM : Magnesium is een mineraal met een sleutelrol bij tal van biochemische reacties en lichaamsfuncties, en van het grootste belang voor onze gezondheid. Het wordt het anti-stress mineraal genoemd. Tijdelijke oververmoeidheid en periodes van stress zijn heden dikwijls de aanleiding voor een verhoogde activiteit van cathecholamines (stoffen verantwoordelijk voor de overdracht van zenuwprikkels).  Magnesium ondersteunt de werking van het zenuwstelsel en een goede spierfunctie.                                                                                               

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Moeilijk inslapen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per tablet: valeriaan (500 mg), passieflora (100 mg), magnesium (50 mg-13,3%ADH)

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Pure
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Hypnotica en sedativa
Bevat Magnesium, Passiflora, Valeriaan
Leeftijdscategorie Voor studenten, Voor volwassenen
Tijdstip inname Nacht
Keyword Natuurlijk, Slapeloosheid, Stress
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Pure Valeriana +

Werkt goed. Heel goed voor die momenten dat het allemaal teveel wordt en je overweldigd bent. Helpt je terug kalm en rustig te worden .

Elisabeth
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek