Puressentiel Afslanking Drainage Booster 3-in-1 Poeder 240g

15,05 19,80
Op voorraad
15,05
-24% **
prijs apotheek: 19,80* Je bespaart: -4,75
Voedingssupplement met grote klis, groene thee, druiven en een enzymcomplex van ananas, om af te slanken, in de vorm van een poeder met pompelmoes-citroen-bloedsinaasappelsmaak. Draineert het lichaam, helpt om op gewicht te blijven en bestrijdt cellulitis.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Afslanken.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 afgestreken maatlepel poeder (8 g) per dag oplossen in minimum 200 ml (warm of koud) water en goed roeren. Kuur van 30 dagen U kunt de kuur verschillende keren per jaar volgen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per 8 g: Maltodextrine, extract van grotekliswortel - Arctium Lappa L. - (500 mg); extract van groenetheebladeren - Camellia sinensis - (188 mg); extract van druivendraf (fruit) - Vitis vinifera L. - (150 mg); zuurteregelaar: citroenzuur; extract van ananasfruit getitreerd tot bromelaïne (enzymcomplex) (5 mg)- Bromeliaceae Ananas comosus (L.) Merrill - (50 mg); aromas: essentiële oliën van pompelmoes - Citrus Paradisi, essentiële oliën van citroen - Citrus limon, essentiële oliën van bloedsinaasappel - Citrus sinensis; zoetstof: steviolglycoside. Voedingssupplement met zoetstof op basis van stevia-extract - steviolglycosiden

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Bevat cafeïne, af te raden bij jongeren onder 18 jaar en bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. (cafeïnegehalte: 11 mg per 8 g poeder). Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosis niet. Te gebruiken in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Personen die een medische behandeling ondergaan, dienen een professionele zorgverlener te raadplegen. Niet innemen ‘s avonds voor het slapengaan. Niet gebruiken in het geval van een allergie voor een van de bestanddelen. Het is aan te raden om het product tijdens de maaltijd in te nemen. Buiten het bereik van kinderen houden.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Puressentiel
Aflevervorm Poeder
Type product Fytotherapie
Effect Anti-cellulite, Vochtafdrijvend
Bevat Ananas, Groene thee, Overige
Doelgroep Vrouw
Smaak Bloedsinaasappel, Citroen, Pompelmoes
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available

Laatste reviews en ervaringen met Puressentiel Afslanking Drainage Booster 3-in-1

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek