02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Puressentiel Gewrichten & Spieren Lage rug verwarmende patches Patch 2 stuks

Patch 2 stuks
19,17 21,30
Op voorraad
19,17
-10% **
prijs apotheek: 21,30* Je bespaart: -2,13
Verwarmende patch met 14 essentiële oliën, om spierspanningen en lage rugpijn te ontspannen, te verlichten en te kalmeren. De patch is zelfklevend, soepel, geurloos en discreet, en past zich aan alle bewegingen aan zonder los te komen. Speciale vorm op maat van de lumbale zone. Verspreidt gedurende 8 uur een aangename warmte.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Lage rugpijn.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

De 2 beschermlagen op de achterzijde van de patch vergemakkelijken het aanbrengen:

Plaats de patch in het midden van de lumbale zone. Verwijder de beschermlaag, te beginnen vanaf het midden en van boven naar beneden. Kleef de vrijgekomen patch beetje bij beetje op de huid.
Ga op dezelfde manier te werk voor de andere beschermlaag. Let op! Verwijder de beschermlaag niet in één keer, hierdoor zou de patch aan elkaar kunnen kleven.Indien de patch wordt aangebracht op een sterk behaarde zone, kan hij makkelijker verwijderd worden onder de douche (gebruik geen te heet water, water op kamertemperatuur is ideaal).

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

RUBBER LATEX (CAOUTCHOUC NATUREL), HYDROGENATED ROSIN (RESINE DES PINS DES LANDES), LANOLIN, ZINC OXIDE, SECALE CEREALE (RYE) SEED FLOUR (FARINE DE SEIGLE), BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER (BEURRE DE KARITE), CAPSICUM FRUTESCENS RESIN, TURPENTINE, DI-T-BUTYL HYDROXYPHENYLAMINO BISOCTYLTHIOTRIAZINE (ANTIOXYDANT INDISPENSABLE), MELALEUCA LEUCADENDRON CAJUPUTI LEAF OIL, PINUS SYLVESTRIS LEAF OIL, GAULTHERIA PROCUMBENS (WINTERGREEN) LEAF OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL, MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OIL, LAVANDULA HYBRIDA GROSSO HERB OIL, MELALEUCA VIRIDIFLORA LEAF OIL, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, MYRISTICA FRAGRANS (NUTMEG) KERNEL OIL, ORIGANUM MAJORANA FLOWER OIL, JUNIPERUS COMMUNIS WOOD OIL, EUGENIA CARYOPHYLLUS (CLOVE) BUD OIL, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER OIL, LIMONENE*, LINALOOL*, EUGENOL*, GERANIOL*.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet aanbevolen bij kinderen jonger dan 15 jaar, bij vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, bij personen met een voorgeschiedenis van convulsieve of epileptische stoornissen. Personen die een medische behandeling ondergaan, dienen een gezondheidsspecialist te raadplegen. Niet gebruiken bij allergie voor salicylaten of voor een van de bestanddelen. Buiten het bereik van kinderen houden. De verwarmende Patches Lage rug op een gezonde, droge en niet-vette huid aanbrengen. Niet aanbrengen op de gevoelige huid, het gelaat, wonden, slijmvliezen of geïrriteerde huid, met name na het epileren of scheren. De patch zo weinig mogelijk aanbrengen op zones die kunnen samengedrukt worden (nauw aansluitende kledij, binnenkant elleboog of knie ...). Het warmtegevoel verspreid door de verwarmende Patches Lage rug kan, afhankelijk van de lichaamseigen reactie, variëren in intensiteit en duur, en kan een normale, lokale roodheid veroorzaken op de huid. Bij een branderig gevoel, bij huidirritatie of bij allergie dient de patch onmiddellijk verwijderd te worden. Niet langer dan 8 uur dragen.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Puressentiel
Aflevervorm Patch
Type product Fytotherapie
Effect Ontspannend, Opwarmend
Bevat Essentiële olie
Aangewezen bij Gewrichtspijn, Spierpijn
Geeft warmte? available
Toedieningswijze Lokaal

Laatste reviews en ervaringen met Puressentiel Gewrichten & Spieren Lage rug verwarmende patches

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek